Gå til Luke Combs

OBS: Koncerten med Luke Combs onsdag d. 4. oktober 2023 i Royal Arena, der er udsolgt, er flyttet fra Forum Black Box/ VEGA.

Luke Combs: World Tour

Luke Combs: World Tour

ons 04 okt. 2023
Copenhagen

Royal Arena | Copenhagen

20.00

Døre: 18.00

Support: 49 Winchester og Writer's Round Featuring Ray Fulcher, Drew Parker and James McNair

Koncerten med Luke Combs onsdag d. 4. oktober 2023 i Royal Arena er flyttet fra Forum Black Box.

Alle billetkøbere som har købt billet til Vega eller Forum Black Box har modtaget en mail fra Ticketmaster med mere billetinformation om koncerten i Royal Arena.

Billetpriser til Royal Arena: PL1 450,- / PL2U (stå) 365,- / PL2 365,- / PL3 250 kr. + gebyr

Billetter

Billetsalg

  • Generelt salg*
    Udsolgt. Søg efter en anden dato.

Artister ved dette event

Event information

3 kontinenter, 16 lande, 35 koncerter – Luke Combs annoncerer massiv 2023 verdensturné med 16 stadion-shows i Nordamerika og et Royal Arena-show i Danmark.

Luke Combs, country superstjerne og den forsvarende CMA Entertainer of the Year, drager ud på sin største verdensturné nogensinde i 2023. Den massive rute består af 16 stadion-shows på tværs af Nordamerika, såvel som koncerter i Australien, New Zealand, Storbritannien, Irland, Tyskland, Holland, Norge, Sverige, Schweiz, Frankrig, Belgien og Royal Arena i Danmark. Se den fulde tour-oversigt i nedenstående.

Mere info omkring touren og koncerterne i de øvrige lande kan findes på www.lukecombs.com.

Den kommende tour er blot den seneste milepæl i Combs’ monumentale karriere. Hans seneste album, det anmelderroste ’Growin’ Up’, debuterede som #1 på Billboards Top Country Albums chart tilbage i juni måned. Albummet, der er udgivet af River House Artists/ Columbia Nashville (lyt her: https://lc.lnk.to/GrowinUp), er produceret af Combs, Chip Matthews og Jonathan Singleton og er hans tredje studiealbum. Albummet er efterfølgeren til det 3 x platin sælgende ’What You See is What You Get’, der udkom i 2019, og hans debutalbum ’This One’s For You’ der er gået 4 x platin.

På ’Growin’ Up’ finder man også Luke Combs’ seneste single ’The Kind of Love We Make’, som debuterede som #17 på Billboards Country Airplay chart og som nu ligger i top 5. Sangen ser ud til at fortsætte hans historiske stime af hits på country radiostationerne, hvor han for nyligt slog rekorden med 13 #1 singler i streg med sangen ’Doin’ This’, der toppede Billboards Country Airplay chart og Mediabase/ Country Aircheck charten.

Luke Combs er medlem af the Grand Ole Opry og er en 6 x CMA, 3 x ACM, 3 x Billboard Music Award-vinder og er midt i en rekordsættende og historisk stime. Hans forrige udgivelse ‘What You See Ain’t Always What You Get’ debuterede som #1 på Billboard 200 samt på Billboard Top Country Albums chart. Med albummet blev Combs også #1 på Rolling Stones Top 200 albums chart, Top 100 Songs chart og Artists 500 chart. Han blev også den første artist nogensinde til at have sine to første albums lande på førstepladsen på alle tre charts i den samme uge og den første til at toppe Artists 500. Han skabte også historie som den første artist nogensinde til at indtage førstepladsen på Billboards Top Country Albums chart i 25 uger med sine første to studiealbums. Dermed slog han Taylor Swift som havde den tidligere rekord med 24 uger.

Handicap indgang

Handicapforhold i Royal Arena, se HER