Gå til Chris Rock & Dave Chappelle

VIGTIGT: Dette er et "TELEFONFRIT SHOW", det betyder at brug af telefoner ikke er tilladt i salen under showet.

Chris Rock & Dave Chappelle

Chris Rock & Dave Chappelle

man 12 sep. 2022
Copenhagen

Royal Arena | Copenhagen

20.00

Døre: 18.00

Comedy-legenderne Dave Chappelle og Chris Rock annoncerer et ikonisk dobbelt headliner show i Royal Arena i København den 12. september 2022.

Billetpriser: PL1 845,- / PL2 745,- / PL3 670,- / PL4 600,- / PL5 485 kr. + gebyr.
Billetsalget starter onsdag 3. august kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk
Live Nation presale starter mandag 1. august kl. 10:00 (47 timer) for Live Nation nyhedsbrevsmodtagere og på livenation.dk

 

Dave Chappelle, der er anerkendt som en af de største komikere gennem tiderne, blev i 2019 tildelt den prestigefyldte Mark Twain-pris for amerikansk humor fra John F. Kennedy Center for Performing Art. Chappelles arbejde med stand-up comedy, at skrive og producere, samt skuespil har skaffet ham mere end 30 nomineringer og priser inden for tv og film for projekter, der inkluderer hans banebrydende sketch-comedy-tv-serie, Chappelle's Show, gæsteoptrædener på Saturday Night Live og hans comedy specials, der senest gav ham den femte Emmy-Award i 2021.

Chris Rock er rost af både ligemænd og kritikere og er en af vores generations stærkeste comedy stemmer. Med en karriere, der strækker sig over mere end tre årtier, har Rock haft vedvarende succes i både film og tv som komiker, skuespiller, forfatter, producer og instruktør. Rock afsluttede for nylig produktionen på den kommende Higher Ground-producerede biopic, "Rustin" og David O'Russells unavngivne-film. Han skal også instruere et endnu ikke navngivet Chris Rock-projekt i 2023.

OBS: Dette er et mobilfrit show!

YONDR:
Bemærk helt særlige forudsætninger for dette show. Dette show bliver en telefonfri oplevelse. Mobiltelefoner, Smart-ure og tilbehør, må ikke benyttes i salen under showet.
Ved ankomst vil alle mobiltelefoner og Smart-ure blive anbragt i ´Yondr´ klikposer, der vil blive låst op i slutningen af showet. Du beholder din klikpose ved dig hele aftenen, og om nødvendigt kan du få adgang til indholdet på udpegede Yondr-oplåsningsstationer i foyerområdet. Alle gæster opfordres til at udskrive deres billetter på forhånd for at sikre en jævn indgangsproces. Enhver, der ses bruge en enhed (telefon, smartur eller tilbehør) under showet, vil blive eskorteret ud fra spillestedet af sikkerhedspersonalet. Vi værdsætter dit samarbejde for at skabe en telefonfri showoplevelse. (www.overyondr.com).

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    530,00 kr. - 900,00

Artister ved dette event

Handicap indgang

Handicapforhold i Royal Arena, se HER