Gå til Cruel Santino

Cruel Santino: Subaru World Tour

Cruel Santino: Subaru World Tour

man 03 okt. 2022
København k

Pumpehuset - Stor sal | København k

20.00

Døre: 19.00

Cruel Santino, et af de mest interessante navne fra den nigerianske musikscene, kommer til Pumpehuset.

Cruel Santino, den nigerianske musiker og auteur, tidligere kendt som Santi, sprang ind på musikscenen med sit anmelderroste debutalbum ’Mandy & The Jungle’ (2019), der gjorde ham til en af frontmændene for den nigerianske genreblandende Alté bølge. Cruel Santino har formet sin lyd ud fra sin kærlighed til traditionel nigeriansk musik, dancehall, rap og R&B og denne lyd fascinerede hurtigt fans rundt om i verden.

Ved siden af sin friske lyd instruerede Cruel Santino også den visuelle side af projektet og forfinede sine evner i samarbejde med hans kreative kollektiv Monster Boy. Inspireret af det okkulte og Nollywood film (Nigerias svar på Hollywood), samt et skarpt øje for mise-en-scene og visuelle fortællinger, har Cruel Santino skabt sit helt eget kreative univers.  

I 2020 annoncerede Cruel Santino sit eget pladeselskab, Monster Boy, et joint venture med Interscope Records. I 2022 udgav han sit første album under den nye kontrakt ’Subaru Boys: FINAL HEAVEN’, hvor man bl.a. kan finde features fra artister som Skepta, Koffee og Amaarae. Oplev de nye sange og Cruel Santinos ekstravagante univers når han giver koncert i Pumpehuset.  

Check videoen til Cruel Santinos seneste single ’HEATING ROCKS’ ud HER.

Billetpriser: 195 kr. + gebyr
Billetsalget starter 22. juli kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 230,00 kr.

Artister ved dette event

Handicap indgang

Handicapfaciliteter: Det har desværre ikke været muligt at etablere handicapfaciliteter i Pumpehuset, da der på grund af husets fredningsstatus ikke kan foretages store renoveringer.