Gå til Revocation

Revocation: NETHERHEAVEN EUROPE 2023

Revocation: NETHERHEAVEN EUROPE 2023

ons 25 jan. 2023
København k

Pumpehuset - Stor sal | København k

20.00

Døre: 19.00

Revocation kommer til Pumpehuset i januar 2023 i forbindelse med deres Netherheaven Europe Tour 2023. Special guests bliver Goatwhore, Alluvial og Creeping Death.
 
 
Det Boston-baserede progressiv death metal band, Revocation, blev dannet i 2006. Ført an af Dave Davidson udgav trioen ''Summon the Spawn'', en demo med tre sange, og rygtet spredte sig hurtigt om at en ny metalmagt var ved at dukke op fra det nordøstlige. Da Revocation udgav deres selvudgivne debutalbum, ’Empire of the Obscene’ (2008), ramte det extreme metal-scenen med et brag. Siden da har de udgivet seks anmelderroste albums og turneret i over 25 lande med deres teknisk ladede, højenergiske extreme metal.
 
Revocation vender nu tilbage med deres nye album ’Netherheaven’. På albummet der har været fire år undervejs, udforsker den Billboard-chartende trio omhyggeligt de metaforiske og bogstavelige aspekter af helvede, mens de graver dybere ned i de mørkere og mere djævelske sider af death metal. Hvor det forrige album, ’The Outer Ones’ (2018), kaster Revocation ud i kosmos, borer ’Netherheaven’ pænt gennem helvedes ni ringe for direkte at konfrontere Lucifer og hans mangfoldige ansigter.
 
’Neatherheaven’s forbløffende renæssance-stil coverbillede af Paolo Girardi (Firespawn, Power Trip) siger det hele. "We're leaning into really dark themes on Netherheaven," - udtaler Davidson. "This is our crack at Satanic, diabolical death metal. Albummet er sat til at udkomme den 9. september. Det bliver bandets fjerde album med Metal Blade Records.
 
Det eventyrlystne triumvirat går ind i deres 16. år som band og viser ingen tegn på at sætte farten ned eller blive blødere. Tværtimod. Oplev dem i Pumpehuset til januar sammen med en vild samling special guests i form af black metal band Goatwhore fra Louisiana, death metal band Alluvial fra Portland, og hardcore band Creeping Death fra Texas.
 
Billetpriser: 180 kr. + gebyr
Billetsalget starter fredag 22. juli kl. 11.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 205,00 kr.

Artister ved dette event

Handicap indgang

Handicapfaciliteter: Det har desværre ikke været muligt at etablere handicapfaciliteter i Pumpehuset, da der på grund af husets fredningsstatus ikke kan foretages store renoveringer.