Gå til Zeal & Ardor

OBS: UDSOLGT - venteliste oprettes via Ticketmaster.

Zeal & Ardor

Zeal & Ardor

tor 01 dec. 2022
København k

Pumpehuset - Stor sal | København k

20.00

Døre: 19.00

OBS: UDSOLGT - venteliste oprettes via Ticketmaster.

Det revolutionerende black metal band Zeal & Ardor kommer til Pumpehuset.

Zeal & Ardor er schweizisk/amerikanske Manuel Gagneux’ opfindelse og er inspireret af en alternativ historie baseret på to tanker: Kristendommen blev påtvunget de amerikanske slaver og black metal i 90’erne startede som en modstandsbevægelse imod monoteisme. Hvad var der sket hvis slaverne havde gjort modstand på samme måde? Eller hvis man skal sige det lige ud af posen: Hvordan vil satanisk spirituel musik lyde? Gagneux fandt inspiration i forskellige genrer, bl.a. gospel og blues, som han puttede ind i en ond black metal indpakning. Resultatet er Zeal & Ardors helt unikke lyd.

Debutalbummet ’Devil Is Fine’ udkom i 2017. Sidenhen udkom ’Stranger Fruit (2018)’, ’Wake Of A Nation (2020)’ og senest det selvbetitlede ’Zeal & Ardor’ som udkom tidligere på året og scorede 8/10 dødningehoveder i heavymetal.dk. I deres anmeldelse skrev de: ”Uanset hvad man mener om Zeal & Ardor, er det et uomtvisteligt faktum, at det er et af de mest nytænkende og revolutionerende bands, der har entreret metalverdenen i årevis.” Til december vender det revolutionerende band tilbage til Pumpehuset til endnu en omgang intens black metal.


Billetpriser: 230 kr. + gebyr
Billetsalget starter 17. juni kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Billetter

Billetsalg

  • Generelt salg*
    UDSOLGT
    Udsolgt. Søg efter en anden dato.

Kan du ikke finde hvad du leder efter?

Vælg en anden dato

Artister ved dette event

Handicap indgang

Handicapfaciliteter: Det har desværre ikke været muligt at etablere handicapfaciliteter i Pumpehuset, da der på grund af husets fredningsstatus ikke kan foretages store renoveringer.