Gå til Maggie Rogers

Maggie Rogers: Summer of '23 Tour

Maggie Rogers: Summer of '23 Tour

søn 18 jun. 2023
København V

Store VEGA | København V

20.00

Døre: 18.30

OBS: Koncerten med Maggie Rogers d. 18 juni 2023 i Store Vega er udskudt fra d. 25 november 2022 i TAP1.

Billetkøbere skal blot beholde den nuværende billet og møde op til koncerten i Store Vega d. 18 juni 2023.


Billetpriser: 395 kr. + gebyr

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 440,00 kr.

Artister ved dette event

Event information

Den anmelderroste pop-folksangerinde, Maggie Rogers, vender tilbage til Danmark.

Maggie Rogers er en ung, anerkendt amerikansk producer og sangskriver, og hun er tilbage med et nyt album 'Surrender', der udkom den 29. juli.

Det længe ventede andet album er Rogers’ opfølger til 2019's Capitol Records-debut album 'Heard It In A Past Life', som fik enorm succes med nr. 2 på Billboard 200 og gav Maggie en nominering i kategorien ’bedste nye kunstner’ ved Grammy Award showet samme år. Gaffa gav Maggies første album 4 stjerner og roste hende bl.a. for ''godt med dubbet vokal, gospelkor, insisterende trommer og et superfedt temposkift''.

Rogers er et fortryllende live-act, som har opbygget en global fanbase med udsolgte turnéer på begge sider af Atlanten, samt optrådt på store festivaler i Storbritannien, Europa og hjemme i USA. Sidst vi havde æren af hendes besøg i Danmark, åbnede hun Roskilde Festival i 2019, og koncerten blev rost til skyerne med hele 5 stjerner fra Soundvenue: ’’Selvom Rogers dansede hele koncerten igennem, var hun stadig knivskarp på sine arrangementer. Hun kendte (og dansede) ethvert lille break og missede sjældent sine linjer’’.