Videoer

    Mere information

    I en verden i konstant udvikling, hvor alt det der tidligere plejede at blive skubbet ind under gulvtæppet, nu begynder at komme ud i det åbne, har folket brug for en clairvoyant stemme. De har brug for stærk sårbarhed. De har brug for sandhed. De har brug for Angel Haze! Den Detroit-fødte rapper har gået igennem nogle ubegribelige oplevelser i sit liv. Som en musikalsk alkymist kan hun levere benhårde freestyles som ’Cleaning Out My Closet’, inspirerende numre som det GRAMMY-nominerede ’Battle Cry’ med Sia og modige visuals som på nummeret ’Resurrection’. Disse elementer smelter sammen og gør Angel Haze til en af tidens mest respekterede artister blandt fans og anmeldere.

    Da Angel Haze fyldt 18 år havde hun allerede vundet flere konkurrencer som ung poet. Hun begyndte at udfolde sine talenter på YouTube og Tumblr og lyttere blev forelskede i hendes tekster der tegnende et ærligt billede af Angel Hazes liv. ’I’ve always had this consciousness,’ udtalte hun om en af sin første EP ’Classick’ fra 2012. Det var netop på denne EP at man kunne finde hendes hyldede ’Cleaning Out My Closet’ freestyle. På dette rørende track gengav hun nogle hårde barndomsminder, hvor hun blev udsat for seksuelle overgreb og skabte på den måde kunst ud fra et emne der normalvis ville være enormt tabubelagt. Det er netop denne ærlighed der er blevet Angel Hazes nøgle til succes.

    Angel Haze har ved at fortælle sandheden om sig selv inspireret folk i alle aldre til at leve deres liv på egne præmisser. Den 27-årige artist, der identificerer sig selv som panseksuel, udgav i 2021 EP’en ’Girl With The Gun’. Om EP’en udtaler hun: “After all this time, I’m now realizing that everything that has happened to me was for a purpose. And my music, especially the shit that’s coming out, is strong. Not strong in a way that people use to call me. There’s a softer side; a vulnerability.”

    Flere Live Nation nyheder