Gå til In Extremo

In Extremo: European Tour 2023

In Extremo: European Tour 2023

ons 22 feb. 2023
København k

Pumpehuset - Stor sal | København k

20.00

Døre: 19.00

In Extremo, det tyske middelaldermetal-band, kommer til Pumpehuset.  

In Extremo og deres musik har ingen grænser. Pionererne inden for tysk middelaldermetal, har turneret verden rundt på deres musikalske rejse i mere end 15 år. Fra Rusland til Mexico og videre til Japan, har de ikke mødt andet end gæstfrihed, glæde, sved og lækre drikkevarer af forskellig art. Det er ikke kun deres tekster, der på grund af deres forskellige sprog, forbinder dem med deres publikum som ingen andre, det er også den energi, som bandet stadig tager med på scenen efter mere end 25 år i branchen. Derfor bliver deres kommende Europa-tour i 2023 intet mindre end en uundgåelig konsekvens af deres historie i udlandet.

In Extremo er gået fra at være en akustisk trio til at være et af de mest succesfulde tyske rockbands. Det hele startede med en idé, hårdt arbejde og en urokkelig tro på sig selv. Bandet har sidenhen opnået flere top 10-singler og tre nr. 1 albums i Tyskland, til udsolgte turnéer, skælvende slotte og fået nogle af de mest loyale fans i hele verden.

Bandet var banebryderne for middelaldermetal, da de startede i 1995, og de nu 6 medlemmer har stadig ikke fået nok. Nu er de klar til at indtage Pumpehuset på deres 2023-tour, så fyld dine fade op med øl, sadl dit foretrukne transportmiddel og mød op til en mindeværdig aften med In Extremo!


Billetpriser: 250 kr. + gebyr
Billetsalget starter 12. maj kl. 11.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 295,00 kr.

Artister ved dette event

Handicap indgang

Handicapfaciliteter: Det har desværre ikke været muligt at etablere handicapfaciliteter i Pumpehuset, da der på grund af husets fredningsstatus ikke kan foretages store renoveringer.