Gå til Action Bronson

Action Bronson

Action Bronson

tor 09 jun. 2022
Copenhagen

Tap 1 | Copenhagen

Døre: 18.00

Gør klar til et hip-hop line-up af dimensioner når Action Bronson tager Earl Sweatshirt og The Alchemist med til TAP1 i København til juni.  

ÑBA Leather World Tour er navnet på turnéen, der vil bringe de tre prominente hip-hop-stjerner til København. New York-rapperen, og mad-connoisseur, Action Bronson vender tilbage til København, hvor han senest spillede i 2015 i Store VEGA.

Om Action Bronson:
Den amerikanske rapper, der har spillet på Roskilde Festival ad flere omgange, er kendt for sit flydende flow, tilbagelænede levering og alternative tekstunivers. Derudover har hans overlegne persona, både i dokumentarprogrammer som ’F***, That’s Delicious’, men i særdeleshed også på scenen, skabt en dedikeret following over hele verden.

Action Bronson har udgivet 6 albums, hvor ’Mr. Wonderful’ fra 2015 eksploderede og strøg helt op på en syvende plads på Billboard 200. Singlen ’Baby Blue’ med Chance The Rapper har i skrivende stund mere end 130 millioner streams. Hans seneste udgivelse ’Only For Dolphins’ udkom i 2020.

Om Earl Sweatshirt:
Med til showet i TAP1 kommer Earl Sweatshirt, en af de mest anerkendte rappere i sin generation. Earl Sweatshirt fik sit store gennembrud med udgivelsen af sit mixtape ’Earl’ i en alder af blot 16 år. Debutalbummet ’Dorris’ og efterfølgeren ’I Don't Like Shit, I Don't Go Outside’ modtog også stor anmelderros. Især sidstnævnte viste rapperens evne til at levere dybt tekniske sange og hans dertilhørende swagger. Senest har han udgivet albummet ’SICK!’ i marts 2022.

Om The Alchemist:
The Alchemist har efterhånden opnået legendestatus i hip-hop-miljøet som en af de mest indflydelsesrige producere på scenen. Hans beats der bugner af samples, masser af detaljer og referencer til soul-genren har været ekstremt eftertragtede lige siden 90’erne. Listen af rappere som han har leveret beats til består bl.a. af Dilated Peoples, Mobb Deep, Nas, Ghostface Killah, Lil Wayne og Kendrick Lamar. Derudover har han også arbejdet sammen med Action Bronson ad flere omgange og nu tager de to altså afsted på tour sammen i fællesskab med Earl Sweatshirt.


Billetpriser: 400 kr. + gebyr
Billetsalget starter 1. april kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 445,00 kr.

Artister ved dette event