Gå til Troy Hawke

Troy Hawke: Comedy Stop Copenhagen 2022

Troy Hawke: Comedy Stop Copenhagen 2022

fre 02 sep. 2022
Frederiksberg

Aveny-T | Frederiksberg

18.00

Døre: 17.30

Troy Hawke kommer til Aveny-T til Comedy Stop Copenhagen 2022.

Med et væld af nomineringer til bl.a Perth Fringe World, Leicester Comedy Festival og udsolgte shows til Edinburgh Fringe er Tory Hawke efterhånden ved at blive et etableret navn på den internationale comedy-scene. Med fuldt udsolgte turnéer og enorm ros fra anmelderne, bringer han det perfekte show til Danmark, for enhver der nogensinde har rynket på næsen over at være fanget i en IKEA. Troy Hawke vender tilbage til Bremen Teater hvor han senest leverede et genialt show til det første The Comedy Store-show på dansk grund i november 2021.

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 170,00 kr.

Artister ved dette event

Event information

Nu sker det endelig! Comedy Stop Copenhagen løber af stablen 1-3 september 2022 i Bremen Teater, DR Koncerthuset og Aveny-T.

Comedy Stop Copenhagen er en ny comedy festival, hvor publikum får en unik mulighed for at opleve engelsksproget stand-up af allerbedste kvalitet på dansk grund. En række af de mest lovende internationale stand-up-navne kommer til København, og de forskelligartede komikere kommer til at brillere på scenerne hen over tre dage. Festivalen vil præsentere enkeltstående solo shows spredt ud over København i henholdsvis Bremen Teater, DR Koncerthuset, Koncertsalen og Aveny-T.  Billetter til hvert show sælges separat, og dermed har publikum mulighed for selv at lægge den perfekte rute i løbet af de tre dage