Gå til Jenny Bede

Jenny Bede: Comedy Stop Copenhagen 2022

Jenny Bede: Comedy Stop Copenhagen 2022

lør 03 sep. 2022
Frederiksberg

Aveny-T | Frederiksberg

19.00

Døre: 18.30

Jenny Bede kommer til Danmark som en del af Comedy Stop Copenhagen 2022.

Komiker, manuskriptforfatter, skuespillerinde, sangerinde – Jenny Bede er noget af et multitalent. I 2017 vandt Jenny Bede en BAFTA Rocliffe Award for sine evner som comedy-forfatter og blev udnævnt som Rising Star i The Observer. Den award-vindende komiker fik sit gennembrud ved at lave parodi musikvideoer på YouTube. Dette ledte til at hun i 2013 begyndte at optræde live med sit solomateriale og vandt prisen som Best Newcomer til Musical Comedy Awards.

Hun har skrevet og været med i sin egen musical sketch JENNY BEDE:AAA på BBC Comedy. Hun har også været med i en række andre shows inkl. ‘Lovesick’ (Netflix), ‘Bliss’ (Sky), ‘Sicknote’ (Sky), ‘Stan Lee’s Lucky Man’(Sky) ‘Episodes’ (BBC2), ‘Josh’ (BBC3), ’Crackanory’(Dave) ‘Murder in Successville’ (BBC3), ’Watson & Oliver’ (BBC2), ‘Misfits’ (e4) og ‘Broadchurch’ (ITV).

“Jenny Bede combines her sharp wit, stories of a failed noughties pop career and love of musical theatre to create a glorious musical comedy in this absolutely hilarious hour.” ***** The Wee Review

Billetpris: 135 kr. + gebyr
Billetsalget er startet via comedystopcopenhagen.dk, livenation.dk og ticketmaster.dk.

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 170,00 kr.

Artister ved dette event

Event information

Nu sker det endelig! Comedy Stop Copenhagen løber af stablen 1-3 september 2022 i Bremen Teater, DR Koncerthuset og Aveny-T.

Comedy Stop Copenhagen er en ny comedy festival, hvor publikum får en unik mulighed for at opleve engelsksproget stand-up af allerbedste kvalitet på dansk grund. En række af de mest lovende internationale stand-up-navne kommer til København, og de forskelligartede komikere kommer til at brillere på scenerne hen over tre dage. Festivalen vil præsentere enkeltstående solo shows spredt ud over København i henholdsvis Bremen Teater, DR Koncerthuset, Koncertsalen og Aveny-T.  Billetter til hvert show sælges separat, og dermed har publikum mulighed for selv at lægge den perfekte rute i løbet af de tre dage.

Der er allerede billetter i salg til shows med Katherine Ryan og Nigel Ng, og der er få ledige billetter til begge shows. Derudover kan vi løfte sløret for at Paul Foot, Sean Mcloughlin og Jenny Bede også bliver en del af årets line-up. Flere komikere vil blive annonceret i nærmeste fremtid.