Gå til Paul Foot

Paul Foot: Comedy Stop Copenhagen 2022

Paul Foot: Comedy Stop Copenhagen 2022

lør 03 sep. 2022
København V

Bremen Teater | København V

19.30

Døre: 18.45

Som en del af Comedy Stop Copenhagen kommer den award-vindende komiker Paul Foot til Bremen Teater.

Paul Foot har været med i utallige TV- og radioprogrammer, bl.a. "8 Out of 10 Cats Does Countdown" på Channel 4, ABC Australiens "Melbourne Gala", "Breaking The News" på BBC Radio Scotland og "Dave News" for Dave til 2019 Edinburgh Fringe. I 2019 leverede han også en banebrydende debut på Glastonbury og var med på comedy-delen af plakaten på mange af sommerens mest prestigefyldte festivaler.

Videoer fra Paul Foots populære optrædener i ”Never Mind The Buzzcocks” har nået mere end en million visninger på YouTube. Desuden har han vundet en BBC New Comedy Award og Daily Telegraph Open Mic. Han har været nomineret to gange til en Barry Award ved The Melbourne Comedy Festival og har været udvalgt som Best of The Fest International og Best International Act ved Sydney og Perths comedy festivaler. Til september kan han opleves på dansk jord til Comedy Stop Copenhagen med sit helt nye show ’Tired of the goose? Swan Power is here’.

"Something of a comic genius" The Sydney Morning Herald

Billetpris: 150 kr. + gebyr
Billetsalget er startet via comedystopcopenhagen.dk, livenation.dk og ticketmaster.dk.

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 185,00 kr.

Artister ved dette event

Event information

Nu sker det endelig! Comedy Stop Copenhagen løber af stablen 1-3 september 2022 i Bremen Teater, DR Koncerthuset og Aveny-T.

Comedy Stop Copenhagen er en ny comedy festival, hvor publikum får en unik mulighed for at opleve engelsksproget stand-up af allerbedste kvalitet på dansk grund. En række af de mest lovende internationale stand-up-navne kommer til København, og de forskelligartede komikere kommer til at brillere på scenerne hen over tre dage. Festivalen vil præsentere enkeltstående solo shows spredt ud over København i henholdsvis Bremen Teater, DR Koncerthuset, Koncertsalen og Aveny-T.  Billetter til hvert show sælges separat, og dermed har publikum mulighed for selv at lægge den perfekte rute i løbet af de tre dage.

Der er allerede billetter i salg til shows med Katherine Ryan og Nigel Ng, og der er få ledige billetter til begge shows. Derudover kan vi løfte sløret for at Paul Foot, Sean Mcloughlin og Jenny Bede også bliver en del af årets line-up. Flere komikere vil blive annonceret i nærmeste fremtid.