Gå til Nick Lowe

Nick Lowe & Los Straitjackets

Nick Lowe & Los Straitjackets

tir 27 sep. 2022
København V

Lille VEGA | København V

20.00

Døre: 19.00

Nick Lowe and Los Straitjackets - festen du får svært ved at gå hjem fra!


Tirsdag den 27. september svinger den engelske rock-rektor, Nick Lowe, sin groovy taktstok i Lille VEGA sammen med Los Straitjackets.

Nick Lowes soniske univers farves af alt fra rock, country til soul og pop. Alt er tilladt, så længe det groover og er godt. På trods af at et CV, der er langt forbi imponerende og en nogen og 40-årig karriere, er Lowe lidt et paradoks. Sangene han har skrevet, er i flere tilfælde mere kendt end han selv er.

Han har markeret sig som producer for Elvis Costello, Graham Parker, The Pretenders og The Damned, sangskriver af en række megahits, en kort karriere som popstjerne og en lang periode som en musikers musiker. Men i den nuværende anden akt af karrieren som sølvhåret, øm, hjertelig og skarp sangskriver, er det svært at finde hans lige.

Los Straitjackets og Lowe har spillet og indspillet sammen siden 2016. Seneste album fra denne konstellation er Walkabout fra 2020.

Med inspiration fra 60’er navne som The Ventures, The Shadows, Link Wray og Dick Dale har Los Straitjackets skabt et verdensomspændende fænomen, mens de samtidigt har været bannerfører for guitarbaseret instrumentalrock. Iklædt mexicanske Lucha Libre  brydermasker har de leveret guitar-licks til 16 album, tusindvis af koncerter og flere film og TV-serier.  

Billetpris: 375 kr. + gebyr  
Billetsalget et starte via vega.dk, Ticketmaster og livenation.dk

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 410,00 kr.

Artister ved dette event