Gå til When Copenhell Freezes Over

When COPENHELL Freezes Over 29. januar 2022 i Lille VEGA er udskudt til 16. april 2022.

When Copenhell Freezes Over

When Copenhell Freezes Over

lør 29 jan. 2022
København V

Lille VEGA | København V

Døre: TBD

OBS: When COPENHELL Freezes Over 29. januar 2022 i Lille VEGA er udskudt til 16. april 2022. Billetkøbere skal blot beholde den nuværende billet og møde op til den nye dato d. 16. april.

”Når vi skal afholde When COPENHELL Freezes Over, skal det være den ægte vare. Vi har valgt at rykke årets arrangement til lørdag den 16. april, så vi kan holde festen i de rammer, som VEGA og COPENHELL er kendt for.
 
Behold derfor jeres billetter, for i år varer vinteren lige til påske, hvor I kommer til at opleve LAMENTARI, DAZE OF JUNE, H.E.R.O., GALGE, EYES og LIFESICK for fuld udblæsning – billetter kan stadig købes hos Ticketmaster.”

LAMENTARI, der netop har imponeret på det nyligt overståede COPENHELL Metal Cruise, står atter klar med deres fascinerende kombination af klassisk musik og ekstrem metal. Bandets skærende skarpe symfoniske black metal er både innovativ og medrivende, og publikum kan allerede nu godt begynde at glæde sig til en koncert med et dansk metalband, der for alvor er på vej ud over rampen.
Det unge band DAZE OF JUNE spiller knusende hård metalcore med både kant og musikalitet. Instrumenterne kører som et buldrende energikraftværk under Benjamin Ganzhorns skiftevis arrige og smukke vokal – forvent en ordentlig mavepuster af en koncert!
H.E.R.O. er ude på en nysgerrig rundrejse i rockmusikkens verden, hvor de eksperimenterer med alt fra storslået stadionrock til fræsende headbanger-riffs med sange, der er sprængfyldt med kraft og dynamik.
Ingen hård koncertaften uden en ordentlig dosis død og ødelæggelse! GALGE ligner måske på overfladen fire pæne drenge, der spiller nydelig og ordentlig musik, men tag ikke fejl: De udspyr sortsvedet og grindy dødsmetal af den rigtigt gode, gamle skole!
EYES overfalder publikum med hidsig hardcorepunk. Det er fjendtlig musik, der flår trommehinderne ud af øregangene, tæsker løs på dem og efterlader dem blødende på gulvet bagefter – præcis som genren foreskriver!
Fredericia-kvintetten LIFESICK spiller beskidt, thrashy hardcore, der mest af alt lyder som en jamsession med Slayer, Power Trip og All Pigs Must Die: Lige dele brutalt og groovy – og rasende som ind i helvede!

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 200,00 kr.

Artister ved dette event