Gå til Phlake

TILMELD VENTELISTE HER

Phlake

Phlake

lør 01 apr. 2023
Frederiksberg

K.B. Hallen | Frederiksberg

20.00

Døre: 18.00

Phlake udskyder den planlagte efterårsturné til foråret 2023, det betyder også at koncerten i K.B. Hallen flyttes til lørdag 1. april 2023

Phlake: "Vi troede alle at tiden med udskudte koncerter var forbi, men vi må desværre meddele at vores Phlake tour 2022 er udskudt til næste år. Vi knokler i studiet for tiden, men når ikke at have vores nye musik klar til de oprindelige datoer, hvilket vi gerne vil kunne præsentere for jer næste gang vi kommer rundt i landet. MEN, vi kommer stadig ud på festivalerne denne sommer og glæder os til at se jer på vores første "rigtige" Phlake sommer tour siden 2019. Allerede købte billetter gælder til de nye datoer.”

Billetudbyder sender yderligere info. direkte til billetkøbere via mail. Billetsalget til den nye dato er i gang.

 

Billetter

Billetsalg

  • Generelt salg*
    Udsolgt. Søg efter en anden dato.
  • I salg nu!

    Waiting list

Artister ved dette event

Event information

Halvandet år efter deres seneste albumudgivelse, ’The Illegal Download Of Your Soul’, er Phlake nu i gang med et nyt musikalsk kapitel, som blev kickstartet med udgivelse af singlen ’Vendetta’ den 29. oktober 2021.  Singlen blev valgt direkte som Ugens Uundgåelige på P3 og ramte de internationale streamingtjenester med et brag.

Om ’Vendetta’ fortæller forsanger Mads Bo;

- ”For mig er ’Vendetta’ en sang, der handler om stress og selvbedrag i usund og farlig forening. Den handler om, hvor opslidende det er at være i et konstant opgør med sig selv; hvem man har været, hvem man er - og især også hvem man gerne vil være.
- Noget af det mest uoverskuelige i tilværelsen kan være at ændre på sig selv. Det der med at stoppe op og gøre noget ved sine problemer, føles ofte ikke som en mulighed.”

Phlake tordnede i 2016 ind på de danske hitlister med kæmpe hits som ’Pregnant’ og ’Angel Zoo’ fra debutalbummet ’Slush Hours’, der høstede hele 5 priser ved DMA 2016 - bl.a. for Årets Album. Siden da har de udgivet de to albums ’Weird Invitations’ og ’The Illegal Download of Your Soul’ til stor glæde for både fans, radiolyttere og anmeldere.

Phlake har opnået rigtig meget siden deres debut; De var det mest spillede danske navn på P3 i både 2016 og 2017, singlen ’The Rascal’ var det mest spillede nummer på dansk radio i 2018 og vandt P3s lytterhit i 2019. Derudover har de modtaget flere guld- og platincertificeringer for deres udgivelser.

Phlake er kendt som et fænomenalt live band hvilket blev tydeligt, da de satte publikumsrekord på Roskilde Festivals Upcoming scene i 2016 – som debutanter på festivalen. Året efter åbnede de den legendariske Orange Scene, og har siden da optrådt i hele landet til stor fornøjelse for fans og musikelskere. Kort før nedlukningen af Danmark, i november 2019, spillede bandet en headliner-koncert i Royal Arena, som blev en milepæl i deres karriere. GAFFA gav koncerten fem stjerner med overskriften ”Da Phlake skrev et manifest om moderne dansk pophistorie”.

Handicap indgang

Handicapforhold i K.B. Hallen, se HER