Gå til Space Station Earth

Ilan Eshkeri's Space Station Earth

Ilan Eshkeri's Space Station Earth

ons 17 aug. 2022
Copenhagen

Royal Arena | Copenhagen

19.30

Døre: 18.00

Ilan Eshkeri's Space Station Earth | Royal Arena | 17. august 2022

Kom med på en enestående og musikalsk rejse til rummet sammen med ESA-astronaut Andreas Mogensen!

Den prisvindende komponist og showskaber Ilan Eshkeri (hvis omfattende katalog er flere Oscar, BAFTA, Emmy og Grammy vindende værker) kombinerer sin særlige evne til at udtrykke følelser gennem musik, med billeder filmet af astronauter ombord på ISS samt billeder fra European Space Agency-locations filmet med hidtil uset adgang og avancerede teknikker. Mange af disse optagelser er aldrig før blevet vist og projiceres på tværs af tre massive skærme - i et show som er det første af sin slags!

Den danske ESA-astronaut Andreas Mogensen vil åbne showet med en særlig Q&A-session, hvor han under ledelse af moderator Anja C. Andersen vil dele sine personlige historier fra rummet og sine unikke oplevelser som astronaut.

Et atmosfærisk makkerpar!
Mød ESA-astronaut Andreas Mogensen og professor og astrofysiker Anja Cetti Andersen.

De var overalt at finde i nyhederne i går, da Andreas Mogensen annoncerede sin næste rummission – og som på billedet her fra aftenshowet i går, vil de til efteråret d. 17. august igen stå side om side i Royal Arena i København!

Det er nemlig en stor ære og glæde, at vi i dag kan annoncere Anja Cetti Andersen som moderator i Space Station Earth, et show for hele familien, der kombinerer videnskab og musik med den prisvindende komponist Ilan Eshkeri, i et helt særligt format.

Udover at være en fantastisk dygtig forsker og formidler, er Anja også medstifter af Videnskabsår22, som er sat i verden for at inspirere børn og voksne til at opdage og tale om videnskabelige emner.

Det officielle billetsalg via ticketmaster.dk
Hold dig opdateret i Facebook eventet HER

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    295,00 kr. - 495,00

Artister ved dette event

Handicap indgang

Handicapforhold i Royal Arena, se HER