Gå til Swallow the Sun

Koncerten med Swallow The Sun i Pumpehuset d. 4. februar 2022 bliver udskudt.

Swallow the Sun: Moonflowers Tour 2022

Swallow the Sun: Moonflowers Tour 2022

fre 04 feb. 2022
København V

Pumpehuset - Lille sal | København V

19.30

Døre: 19.00

OBS: Koncerten med Swallow The Sun i Pumpehuset d. 4. februar 2022 bliver udskudt.


Vi har på nuværende tidspunkt ikke mulighed for at bekræfte en ny showdato. Billetkøbere skal blot beholde deres nuværende billet, da denne vil være gyldig til den nye dato, som vi håber snart at have på plads.
Ticketmaster sender snarest muligt en mail ud til alle billetkøbere med mere information.”

Statement fra artist:  
“It's always terrible to bring sad news but due the current Covid-19 situation all over the Europe we are forced to reschedule our European tour. European tour will happen in 2023, we will inform you about new dates in January.”

 

Det finske extreme metal band Swallow the Sun kommer til Pumpehuset.

Billetpriser: 200 kr. + gebyr
Billetsalget er startet via livenation.dk og ticketmaster.dk

Swallow the Sun er et finsk extreme metal band der har en sound der kombinerer klassisk funeral doom med elementer af melodisk death og gothic metal, tilsat skandinaviske folk-melodier og en smuk, men mørk, atmosfære. Som man kunne høre på deres debutalbum fra 2003, ’The Morning Never Came’, balancerer deres lyd mellem pasager af krystalliske klaver-interludes, dundrende guitar og bas riffs, stamme-agtige trommer, flydende keyboard-sektioner og frontmanden Mikko Kotamäkis overnaturlige vokal. Denne signaturlyd er blevet finpudset og forbedret henover mere end 20 år i studiet og hundredevis af koncerter rundt i verden.

Bandet startede i 2000 og de centrale bandmedlemmer Mikko Kotamäki (vokal), Juha Raivio (guitar) og Matti Honkonen (bas) har været med gennem alle årene. Med syv studiealbummer i bagagen er de et rutineret band, der har været igennem nogle hårde oplevelser, hvilket afspejles i musikken. Deres seneste album ‘When a Shadow Is Forced into the Light’ fra 2019 blev skrevet og produceret i kølvandet på Aleah Stanbridge, Juha Raivios partners, død til kræften. Stanbridge var også en hyppig samarbejdspartner på Swallow the Suns sange gennem årene. Alle sange på ‘When a Shadow Is Forced into the Light’ er skrevet af Raivio og beskriver hans følelsesmæssige tilstand efter hendes død for at bevise "love is always stronger than death." Når bandet kommer til Pumpehuset bliver det i forlængelse af det kommende album ’Moonflowers’, der er sat til at udkomme til november 2021.

Billetter

Billetsalg

  • Generelt salg*
    Udskudt

Artister ved dette event

Handicap indgang

Handicapfaciliteter: Det har desværre ikke været muligt at etablere handicapfaciliteter i Pumpehuset, da der på grund af husets fredningsstatus ikke kan foretages store renoveringer.