Gå til $NOT

OBS: Koncerten med $not er aflyst. Billetter refunderes hvor de er købt.

$NOT WORLD TOUR

$NOT WORLD TOUR

ons 09 feb. 2022
København S

Amager Bio | København S

20.00

Døre: 19.00

OBS: Koncerten med $not er aflyst.


Billetkøbere vil modtage e-mail fra Ticketmaster med præcise informationer om refundering.


285 kr. i forsalg / 300 kr. i døren.
M&G-billet 825 kr. i forsalg.
Døre åbner kl. 19 / show kl. 20
Billetsalget starter fredag d. 23. juli kl. 10.00

Trods sine bare 23 år er den amerikanske rapper $not allerede godt i gang med at skabe en accelererende karriere, der tog sin begyndelse gennem SoundCloud, hvor han har udgivet flere populære singler, bl. a ’Gosha’ (2018), og ’Megan’ (2019). Herefter kom kontrakten med 300 Entertainment i hus, og de har udgivet hans andet album, Beautiful Havoc (2020), som opfølger til hans selvudgivne debut, Tragedy+, der udkom tidligere samme år.
Den 9. april 2021 udgav $not singlen 'Whipski', som gæstes af rapper og sanger Lil Skies, og er en forsmag på hans kommende tredje album. 'Whipski' blev det første nummer der nåede en høj hitlisteplacering, da den blev nummer 25 på Bubbling Under Hot 100.
Minimalistiske beats i nutidige produktioner holder den produktive rapper yderst aktuel og fans af Lil Gnar, Kid Trunks, $uicideboy$, Pouya og YBN Nahmir må ikke gå glip af denne koncert.
Det er muligt at købe Meet & Greet-billet til koncerten. Billetten indeholder reserveret sektion til koncerten, tidlig adgang, samt selfie med $not + autograf.

Billetter

Billetsalg

  • Generelt salg*
    OBS: aflyst - billetter refunderes hvor de er købt
    Aflyst. Søg efter en anden dato.

Artister ved dette event