Gå til The Comedy Store

The Comedy Store

The Comedy Store

lør 13 nov. 2021
København V

Bremen Teater | København V

20.00

Døre: 19.00

THE COMEDY STORE PÅ BREMEN TEATER
LØRDAGE: 13/11/21 + 12/2/22 + 14/5/22 + 12/11/22

The Comedy Store til Danmark!
Bremen Teater i København danner ramme om de fire Comedy Store shows.

The Comedy Store er beskrevet som fødestedet for alternativ comedy i Storbritannien og har været et springbræt og startskud for utallige stand-up stjerneres karriere så som Michael McIntyre, Eddie Izzard og Jimmy Carr, der alle optræder på de verdensberømte scener.

Storbritanniens mest kendte comedy brand kommer nu til Europa og bringer fantastiske shows til byer rundt om på kontinentet, og præsenterer de klareste stjerner på den britiske stand-up scene.
Bremem Teater i København vil lægge scene til de fire programsatte shows, med det første der finder sted lørdag 13. november 2021.  Arrangementets line-up annonceres cirka en måneds tid før. Det bliver en aften med ren, ufiltreret comedy fra storbritaniens allerbedste.

The Comedy Store er kommet langt siden den første gang åbnede sine døre i London den 19. maj 1979 ovenpå en stripklub i Soho. Nu rodfæstet i hjertet af Piccadilly Circus, er dette venue bygget til formålet og er blevet byens mest travle Comedyklub med over 3500 mennesker, der passerer gennem dørene hver uge. Det er sikkert at sige, at London Comedy Store er epicentret for det britiske comedy-kredsløb. Time Out sagde, at Comedy Store "Stadig er den største og mest indflydelsesrige comedyklub på planeten".

Med næsten 40 års erfaring i branchen og som det førende navn inden for comedy er The Comedy Store kendt som en yngleplads for nye komikertalenter og er fortsat stedet hvor man kan opleve morgendagens stjerner i dag.
Ligesom Eddie Izzard, John Bishop, Jimmy Carr, Rhod Gilbert og Sarah Millican, der alle har trådt deres comedysko på The Comedy Store, er The Comedy Store klar til at nå nye højder nu med Live Nation, der tager "The Store" til Europa.
Comedy Store Europe vil bringe "det bedste i stand up" fra hele verden, og vise de klareste talenter i comedy i dag.


London calling…

Du kan allerede fredag 16. juli (19-22) få en smagsprøve på hvad du kan vente dig til efteråret, når The Comedy Store livestreamer et stand-up comedyshow, hvor fire af Storbritaniens skarpeste komikere, indtager den ikoniske scene direkte fra London. Køb din billet HER

Billetpriser: 160 kr. + gebyr

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 195,00 kr.

Kan du ikke finde hvad du leder efter?

Vælg en anden dato

Artister ved dette event