Gå til Twelve Foot Ninja

Twelve Foot Ninja: Vengeance Tour

Twelve Foot Ninja: Vengeance Tour

fre 03 mar. 2023
København V

Lille VEGA | København V

20.00

Døre: 19.00

OBS: UDSKUDT

Koncerten med Twelve Foot Ninja den 4. marts 2022 er udskudt til 3. marts 2023. Samtidig flyttes koncerten fra Pumpehuset til Lille VEGA.
Billetkøbere skal blot beholde den nuværende billet og møde op til koncerten den 3. marts 2023 i Lille VEGA.

Billetpriser: 200 kr. + gebyr

Twelve Foot Ninja lancerer fordybende multimedieprojekt med nyt album, tegneserie, en roman og et spil.

Med udgivelsen af deres længe ventede tredje album, VENGEANCE, har Australiens maniske rock-fusioneers Twelve Foot Ninja formået at lave noget som intet andet band nogensinde har gjort før. Bortset fra selve albummets genrebrydende natur og de alt for fede videoer, har de også udgivet et computerspil, en tegneserie og en absolut dyster, men litterær fantasyroman. Her kan man tale om en regulær røvfuld content!

Mængden af indhold, kan meget vel være 'verdens-første' for et band, men faktum er, at det at slå rekorder ikke er helt nyt for Twelve Foot Ninja. De havde engang verdensrekorden for mest
succesfulde crowdfunding-kampagne for en musikvideo - og har muligvis stadig den rekord. Og siden 2014 har de samlet en kaminhylde fuld af priser - fra at blive udnævnt til 'Best New Talent' (Revolvers Golden God Awards), 'Best Artist / Song Discovery' (SiriusXM Liquid Metal Charts), 'Best Metal Music Video' (Independent Music Awards) og en meget eftertragtet ARIA-nominering til 'Best Hard Rock Record'. Det er ikke så underligt, at de også har samlet over 42 millioner spins på Spotify og 22 millioner afspilninger på YouTube.

Twelve Foot Ninja har aldrig passet pænt ind i en musikalsk genre, og tro mod formen, ser VENGEANCE dem udforske en helt ny lydpalette. På en måde siger albumcover-kunstværket det hele - et forfaldent arkadespil fra 80'er-æraen, der står skævt, efter uhøfligt at være blevet kastet ned i den sprængte jord i en dystopisk ødemark. Det er et sted, hvor pinball møder post-truth.

Tjek den snoede og uhyggelige synth-æstetik, der indgyder hele pladen. Tænk vokodere, dampbølge og neon dis. Atari-stilen bimler og bamler. Forestil dig en sang der streamer data. Eller lyden af en faxmaskine, der lige er blevet sansende. Eller sammenblandingen af en uber-voldelig Nicolas Winding Refn-film, det uhyggelige soundtrack til en Bret Easton Ellis-roman og noget, som cyborg-DJ'en kan spille på en futuristisk underjordisk industriel-rock rave i en Blade Runner-agtig sci-fi. Og så alle ovennævnte fremhævet af de spektakulære plader af synkoperet djent-stil, som Twelve Foot Ninja er kendt for.

Tænker denne fredag aften i Lille VEGA meget vel kan gå hen og blive le-gen-da-risk!

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 235,00 kr.

Artister ved dette event