Gå til Gojira

OBS: FÅ BILLETTER TILBAGE

Gojira

Gojira

lør 16 jul. 2022
Frederiksberg

K.B. Hallen | Frederiksberg

20.00

Døre: 19.00

NY DATO:

Det er med stor glæde, at vi nu kan annoncere ny dato for koncerten med GOJIRA. Koncerten vil blive afholdt lørdag d. 16. juli 2022 i K.B. Hallen.  
 
Billetkøbere skal blot beholde den nuværende billet, da denne vil være gyldig til den nye dato.

I forbindelse med flytning fra Forum Black Box til K.B. Hallen er det blevet muligt at sætte et begrænset antal billetter i salg.
 
Ticketmaster sender snarest muligt en mail ud til alle oprindelige billetkøbere med mere information.  
Er du kørestolsbruger og har købt en almindelig billet til GOJIRA, bedes du tage kontakt til info@livenation.dk for ombytning til en kørestolsbillet.

Fra Gojira:
We cannot express how much we appreciate your continued patience and support while we worked through last month’s postponement.
Despite our best efforts to resume touring this month, the continued uncertainty in various territories has left us with no other choice but to reschedule the remaining dates of the tour as well.
In light of this unfortunate news we are pleased to share the rescheduled dates for the entire European Tour below.
All tickets for the original show dates are valid and for additional information please visit www.gojira-music.com

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    FÅ BILLETTER TILBAGE
    Fra 475,00 kr.

Artister ved dette event

Event information

Billetpriser: 430 kr. (+ 45 gebyr)

Få metalbands har formået at balancere på barrieren mellem at være undergrund og mainstream, men det gør Gojira. De progressive franskmænd har etableret sig som et af heavy metallens mest kreative og intellektuelle bands, der betragtes som pionerer og værende blandt genrens allerstørste. Gojira er kendt for sine tekster, der kredser om et holistisk menneskesyn og miljøbevidsthed, og så selvklart for deres komplekse tekniske overlegenhed.

I 2016 udgav Gojira deres sjette studiealbum ”Magma”, og man kunne samme år opleve dem på Roskilde Festival foran en pakket Arena scene. Bandet består af søskendeparret Joe og Mario Duplantier på henholdsvis vokal/guitar og trommer samt guitarist Christian Andreu og bassist Jean-Michel Labadie. I 2015 lagde Gojira også COPENHELL ned og scorede lutter imponerende anmeldelser.

30. april i år udgav de så deres længe ventede syvende album 'Fortitude'. GAFFA lavede i den forbindelse, interview med bandets guitarist og primære sangskriver Joe Duplantier. Læs interviewet HER, og tjek deres 5-stjernede anmeldelse af albummet ud HER.

Handicap indgang

Handicapforhold i K.B. Hallen, se HER