Gå til Gojira

Gojira

Gojira

lør 22 jan. 2022
Copenhagen

Forum Copenhagen | Copenhagen

20.00

Døre: 19.00

Efterspørgslen på billetter til Gojira i Den Grå Hal den 22. januar 2022, har været så stor at alle billetter nu er revet væk. Heldigvis er det lykkes os at flytte koncerten til Forum Black Box (samme dato) og det vil derfor være muligt at glæde endnu flere fans med billetter. Billetterne er til salg nu via Ticketmaster.dk

Billetkøbere skal blot beholde den nuværende billet og møde op til koncerten i Forum Black Box den 22. januar 2022.

Organisk og kompromiløs metal til januar!

Billetpriser: 430 kr. (+ 45 gebyr)

Få metalbands har formået at balancere på barrieren mellem at være undergrund og mainstream, men det gør Gojira. De progressive franskmænd har etableret sig som et af heavy metallens mest kreative og intellektuelle bands, der betragtes som pionerer og værende blandt genrens allerstørste. Gojira er kendt for sine tekster, der kredser om et holistisk menneskesyn og miljøbevidsthed, og så selvklart for deres komplekse tekniske overlegenhed.

I 2016 udgav Gojira deres sjette studiealbum ”Magma”, og man kunne samme år opleve dem på Roskilde Festival foran en pakket Arena scene. Bandet består af søskendeparret Joe og Mario Duplantier på henholdsvis vokal/guitar og trommer samt guitarist Christian Andreu og bassist Jean-Michel Labadie. I 2015 lagde Gojira også COPENHELL ned og scorede lutter imponerende anmeldelser.

30. april i år udgav de så deres længe ventede syvende album 'Fortitude'. GAFFA lavede i den forbindelse, interview med bandets guitarist og primære sangskriver Joe Duplantier. Læs interviewet HER, og tjek deres 5-stjernede anmeldelse af albummet ud HER.

 

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 475,00 kr.

Artister ved dette event

Event information

Når Gojira besøger Forum Black Box til januar, bliver det bl.a. med det newzealandske band Alien Weaponry som support. Alien Weaponry er blevet kendt for deres unikke kombination af thrash metal og deres newzealandske maorikultur. Alien Weaponry er “one of the most exciting young metal bands in the world right now” hvis man spørger amerikanske Revolver Magazine. Og det er de ikke ene om. Siden udgivelsen af deres debutalbum 'Tū' i 2018, har fans, bloggers, musikbranchen og medier verden over udtrykt begejstring over Alien Weaponrys unikke blanding af thrash metal og Te Reo Māori (det indfødte sprog i New Zealand). I 2019 kunne bandet opleves på COPENHELL, hvor festivalen havde arrangeret en uforglemmelig ”Haka greeting” velkomst for bandet sammen med 6000 publikummer – se med HER.

Bandet udgiver 17. september nyt album med titlen 'Tangaroa', der sætter fokus på vigtige miljømæssige emner. Trioen har for nyligt udsendt titelnummeret som single, der handler om, at vores verdenshave er ved at blive kvalt af os mennesker og vores affald. Lyt HER.

 

Employed to Serve vil denne lørdag vinteraften i januar måned åbne ballet.  Employed to Serve er den soniske inkarnation af en hel generations desillusion. En generation er er blevet løget for, pranget til og fået at vide “get over it”.

De er børn af en tid, hvor det føltes som om der var blevet givet op på deres generation, på deres drømme og ambitioner. Musikken er hård og utilgivelig, men bandet har gennem alle deres udgivelser, et vedvarende positivt tema i deres lyriske univers, som fokuserer på at forbedre sig, i stedet for at sidde fast i den elendige dagligdags trummerum. Med Employed To Serve handler det om at stræbe efter og opnå en tro på, at der kommer noget godt i deres generations livstid.

I 2015 udkom bandets debutalbum 'Greyer Than You Remember', og i 2017 landede 'The Warmth Of A Dying Sun' til stor kritikerros bl.a. fra Kerrang som havde det som årets album. Samme dag som Alien Weaponry - 17. september udkommer det nye album 'Conquering', hvorfra du allerede nu kan lytte til singlen 'Exist'.