Gå til Sabaton

Sabaton: The Tour To End All Tours 2023

Sabaton: The Tour To End All Tours 2023

søn 30 apr. 2023
Copenhagen

Royal Arena | Copenhagen

19.00

Døre: 17.30

Det er med stor glæde, at vi nu kan annoncere ny dato for koncerten med SABATON. Koncerten vil blive afholdt søndag 30. april 2023 i Royal Arena.

 
Billetkøbere skal blot beholde den nuværende billet, da denne vil være gyldig til den nye dato.
Ticketmaster sender snarest muligt en mail ud til alle oprindelige billetkøbere med mere information.

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    395,00 kr. - 545,00

Artister ved dette event

Event information

SABATON annoncerer "The Tour To End All Tours"


Se bandets hjemmeside HER

Billetpriser: PL1 sidde: kr. 500 (+45 gebyr) / PL2U Stå: kr. 450 (+45 gebyr) / PL3 sidde: kr. 400 (+45 gebyr) / PL4 sidde: kr. 350 (+45 gebyr)

Special guest: Babymetal
Support: Lordi

Sidste år har været udfordrende og samtidig truende for bands over hele verden: Det har været en tid med usikkerhed, bekymringer og frygt for aldrig at kunne vende tilbage til status quo for turnéer.

Men SABATON er ikke et band, der lader sig slå ud af vanskelige omstændigheder. I stedet for at opgive deres visioner og ambitioner, har den svenske metalbataljon smedet deres monumentale turnéplaner således de kan præsentere det for deres fans i dag: En turné, der får fans’ hjerter til at slå hurtigere. Hvis du lukker øjnene og lytter omhyggeligt, kan du allerede høre lyden af brølende guitarer som torden over en slagmark. Du kan indfange de episke melodier som sejrrige hymner efter en fortjent sejr, og du kan mærke spændingen i en sensation der nærmer sig: "The Tour To End All Tours".

Handicap indgang

Handicapforhold i Royal Arena, se HER