Gå til Fink

Fink: IIUII Trio Tour

Fink: IIUII Trio Tour

ons 02 feb. 2022
København S

Amager Bio | København S

20.00

Døre: 19.00

Fin Greenall, bedre kendt som Fink, er en engelsk sanger, sangskriver, guitarist, producer og DJ. Fra 1997-2003 fokuserede han på elektronisk musik, men siden siden 2006 og udgivelsen af albummet Biscuits for Breakfast, har navnet Fink også henvist til en trio med Greenall selv i front.
Han har udgivet en lang række plader, og senest har han genindspillet en akustisk, retrospektiv samling af musik med en tilhørende bog, som handler om perioden 2006-16 - "that whole arc, from my bedroom to having a proper hit, playing the big festival stages with big production, and all the rest," som han beskriver det.
At genindspille musikken fra dengang med den modenhed, som Fin og hans bandmedlemmer har opnået, handler om at udspille fortiden gennem de erfaringer, de har, og ikke bare remastere og gentage det. Det var en chance for at lytte tilbage gennem de gamle plader og værdsætte dem for, hvad de er, uden at skele til de vanlige krav fra hvilke sange der fungerer live, og derefter give dem, hvad de fortjener.
Til vinter kan Europa så glæde sig til live at høre eller genhøre de gamle sange med nye dybder og detaljer. En oplevelse, som københavnerne også kan glæde sig til, når Fink rammer spillestedet Amager Bio.

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 260,00 kr.

Artister ved dette event