Gå til Martin Jensen

Martin Jensen

Martin Jensen

fre 26 nov. 2021
Frederiksberg

Scandic Falkoner | Frederiksberg

20.00

Døre: 19.00

Martin Jensen sadler op til ambitiøs live publikums-koncert med nyt koncept Me, Myself, Live til efteråret

Billetinformation: Billetpris: 350 kr. + gebyr
Det officielle billetsalg starter mandag 19. april kl. 10.00 vi livenation.dk og ticketmaster.dk

Der vil bl.a. være presale for Live Nation Nyhedsbrvsmodtagere fra fredag 16. april kl. 20.00

OBS: Det er kun koncerten i Falkoner Salen der er arrangeret af Live Nation. Aalborg koncerten er arrangeret af AKKC direkte.

 

 

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 385,00 kr.

Artister ved dette event

Event information

Verden står klar til at åbne igen og med det er den verdenskendte DJ og producer Martin Jensen også klar til at annoncere to nye live DJ-performancekoncerter i kun to danske byer dette efterår. Den 26. november rammer hans energiske koncertkoncept Falkonersalen i København og den 27. november kan han opleves i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC).

Gennem 2020 og starten af 2021 har DJ og producer Martin Jensen haft stort succes med sit online koncertkoncept Me, Myself, Online, der har været forbi venues som Skovtårnet, F636 Niels Juel Frigatten, Parken, Billund Lufthavn, ILLUM i København og senest scenetårnet hos Aalborg Kongres og Kultur Center (AKKC) som kan opleves i aften fra kl. 20.00 live på Twitch.


For Martin Jensen har Me, Myself, Online været en måde at bidrage til samfundets coronahåndtering gennem sin musik ved at give danskerne mulighed for at have en fest i hjemmets trygge rammer.

Nu sadler Martin Jensen dog op til at tage sit online-koncept til livepublikummet. Me, Myself, Live er Martin Jensens næste skridt i hans mange pionerende tiltag i de seneste år. Konceptet tager udgangspunkt i nordisk mytologi og er en hyldest til hans danske rødder samt beundring af de gamle historier. Showet byder på en sammensmeltning af en kæmpe visuel identitet med de nytænkende produktioner som set i Me, Myself, Online.

"Alle de online koncerter jeg har lavet med Me, Myself, Online i 2020 og 2021, kan man nu opleve live i den virkelig verden i stedet for at sidde hjemme bag skærmen. Me, Myself, Live er et show, der er brugt rigtig mange timer på. Det var planlagt allerede til foråret 2020. Alt var forberedt, men billetterne nåede jo sjovt nok aldrig at blive sat i salg. Jeg glæder mig til, at vi skal ud på den anden side igen - nu er der forhåbentlig fest!" udtaler Martin Jensen.

Når Martin Jensen indtager Falkonersalen og Aalborg Kongres og Kultur Center (AKKC) kan man glæde sig til et helt særligt DJ-performance-set. I stil med hans spektakulære online-koncerter vil selve live-koncerten byde på et altomsluttende sceneunivers:

”Jeg har valgt at få designet et helt 3D univers ud fra nordisk mytologi, som jeg går meget op i og synes er en hamrende fed verden - ikke fordi jeg er troende, men fordi jeg synes, det er et sindssygt sejt univers. Det bliver et show med adskillige sceneelementer og et ekstremt tætpakket DJ-performance-set med super sindssyg energi,” fortæller Martin Jensen selv om de kommende koncerter.