Gå til Jinjer

Jinjer

Jinjer

lør 25 sep. 2021
Århus C

Train | Århus C

20.00

Døre: 19.00

Det hotteste navn på den ukrainske metalscene, JINJER, kommer til TRAIN til september. Med sig tager de special guest: Humanity’s Last Breath, og support: Hypno5e.


Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 275,00 kr.

Kan du ikke finde hvad du leder efter?

Vælg en anden dato

Artister ved dette event

Event information

På blot 10 år har det ukrainske progressive groove metal-band, JINJER, skabt deres helt egen position i heavy metal-landskabet. JINJER, der kan kaldes noget af en ”musiksærling”, startede i 2009. De betragter dog deres officielle start til at være i 2010, da den fantastiske vokalist og femme fatale Tatiana Shmailyuk blev en del af gruppen. De første fem år brugte bandet på at perfektionere deres lyd samt udgive deres første to udgivelser: INHALE, DO NOT BREATHE (2012) og CLOUD FACTORY (2014). Bandet vandt i disse første år prisen for bedste ukrainske metalband – en pris de genvandt flere år senere. Derudover begyndte de at turnere uden for Ukraines grænser og fanbasen voksede sig støt større og større.

JINJERs intense arbejdsmoral ledte til, at de fik en pladekontrakt på Napalm Records og udgav den anmelderroste KING OF EVERYTHING i 2016. Singlen PISCES blev en game changer for bandet og den fik hurtigt millioner af streams og views. Med KING OF EVERYTHING viste bandet deres musikalske overlegenhed og udvikling. Dette åbnede sluserne for større international anerkendelse og verdensturnéer, som JINJER med glæde drog ud på. De har turneret verden rundt og har blandt andet delt scener med bands som Arch Enemy, Cradle Of Filth og DevilDriver.

I løbet af turnéerne skrev JINJER fem nye sange, der blev til EP’en MICRO (2019). EP’en blev udgivet i januar 2019 under deres europaturné, og sangene APE og PERENNIAL blev hurtigt fanfavoritter og kravlede til tops på en lang række hitlister og radio playlister over hele verden. Sangene satte endnu engang en stor fed streg under bandets musikalske udvikling og sangskrivertalent, ligesåvel som Tatianas fantastiske vokalpræstationer.

I oktober 2019 skruede JINJER endnu mere op for varmen, da de udgav deres hårdeste udgivelse til dato: MACRO. EP’en, der endnu engang er skrevet og indspillet mellem non stop turnéring og produceret af Max Morton, udviser bandets høje intensitet og geniale tekniske niveau, og medførte at bandet indtog et helt nyt level på metalscenen. De seks singler gav ikke bare JINJER flere millioner seere og lyttere, men indkasserede også en massiv respekt fra fans og andre bands.

JINJER følger ingen andre regler end deres egne, og de fortsætter med at være et af de travleste, mest talentfulde og mest spændende bands i dag.

Sidst JINJER besøgte Danmark var det i et udsolgt Pumpehuset i 2019. Til september 2021 bringer kvartetten deres eksplosive blanding af groove metal og hardcore progressive metal til endnu større rammer i TRAIN.