Videoer

    Mere information

    Avatar er et svensk metal-band, der blev dannet i 2001. Bandet består af Johannes Eckerström (Vokal), Jonas Jarlsby (Guitar), Simon Andersson (Guitar), Henrik Sandelin (Bass) og John Alfredsson (Trommer).
     
    Avatars musik er kendt for deres unikke blanding af melodi og brutalitet, og bandet omtaler sig selv som et ’’Metal Circus’’. Dette kommer især til udtryk til Avatars live shows. Bandet leverer uforglemmelige liveoplevelser, hvor de kombinerer elementer fra live koncerter i traditionel forstand og et cirkus i deres shows.
     
    Med deres nyeste udgivelse "Dance Devil Dance" (februar, 2023) fortsætter Avatar med at udfordre grænserne for metalgenren og leverer en musikalsk oplevelse, der er både kraftfuld og følelsesladet. Med et imponerende katalog af udgivelser og en dedikeret global fanbase har Avatar længe været kendt for deres unikke evne til at kombinere melodisk finesse med det brutale og kompromisløse i metalgenren. "Dance Devil Dance" (2023) fortsætter denne tradition og tager lytterne med på en fordybende musikalsk rejse, der udforsker både det mørke og det lysende aspekt af menneskelighedens natur.

    Flere Live Nation nyheder