Gå til Dizzy Mizz Lizzy

Dizzy Mizz Lizzy: Alter Echo Album Tour 2021

Dizzy Mizz Lizzy: Alter Echo Album Tour 2021

ons 28 apr. 2021
København V

Store Vega | København V

20.00

Døre: 19.00

Dizzy Mizz Lizzy offentliggør en femte koncert i Store VEGA 28. april 2021

De fire koncerter i VEGA som er en del af bandets "The Alter Echo Album" forårstour er allerede udsolgt.

Dizzy Mizz Lizzy glæder sig meget til at opføre Alter Echo-albummet i sin helhed for publikum (+ lidt bagkatalogs bonus). Flere datoer rundt om i landet er allerede udsolgt, og billetsalget til denne femte koncert i Store VEGA onsdag 28. april starter på fredag 11. december kl. 10.00.

’Nød lærer nøgen kvinde at spinde’, hedder det gamle mundheld, men betydningen er hverken slidt eller bedaget. I dag med corona-begrænsninger skal der tænkes anderledes, og det ved Dizzy Mizz Lizzy bedre end mange, så da det stod klart, at bandets arenaturné i foråret 2020 først blev skubbet til efteråret og siden til foråret 2022, blev der tænkt kreativt,
og en plan b lå snart klar.

”Vi prøver at få det bedste ud af situationen, og når nu publikum alligevel skal sidde ned, kan de lytte mere koncentreret, og derfor vil vi præsentere hele Alter Echo fra start til slut. Den slags har vi aldrig prøvet før, og Martin, Søren og jeg glæder os sindssygt meget,” siger Tim Christensen og tilføjer, at de naturligvis også vil spille udvalgte højdepunkter fra deres tidligere plader, hvor ikke mindst debuten fra 1994 har skrevet sig ind i den danske rockhistorie med kæmpehits som Waterline og Silverflame.

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 599,00 kr.

Kan du ikke finde hvad du leder efter?

Vælg en anden dato

Artister ved dette event