Gå til Dizzy Mizz Lizzy

Dizzy Mizz Lizzy: Alter Echo Album Tour 2021

Dizzy Mizz Lizzy: Alter Echo Album Tour 2021

tor 01 jul. 2021
København V

Store Vega | København V

20.00

Døre: 19.00

Koncerten med Dizzy Mizz Lizzy mandag d. 19. april 2021 udskydes til torsdag d. 1. juli 2021


Sikkerheden for vores fans, artister og personale er altid vores højeste prioritet og udskydelsen er planlagt i overensstemmelse hermed.
 
Billetkøbere skal blot beholde den nuværende billet og møde op til den nye koncert.
Ticketmaster vil sende en mail ud til billetkøbere med mere information.

Billetpriser: 564 kr. + gebyr

Dizzy Mizz Lizzy i intime rammer
 
Nedlukningen af landet har fået Dizzy Mizz Lizzy til at tænke kreativt. Trioen tager på ”sid-ned”-turné i foråret 2021 og opfører albummet Alter Echo i sin helhed.
 
’Nød lærer nøgen kvinde at spinde’, hedder det gamle mundheld, men betydningen er hverken slidt eller bedaget. I dag med corona-begrænsninger skal der tænkes anderledes, og det ved Dizzy Mizz Lizzy bedre end mange, så da det stod klart, at bandets arenaturné i foråret 2020 først blev skubbet til efteråret og siden til foråret 2022, blev der tænkt kreativt, og en plan b lå snart klar.
 
”Vi udgav vores nye album Alter Echo i marts under den første nedlukning og havde glædet os meget til at præsentere de nye sange for vores fans, men da det ikke kunne ske som planlagt, og da vi brænder for at komme ud at spille, har vi fundet på noget andet,” fortæller Tim Christensen og afslører, at Dizzy Mizz Lizzy vil tage på turne i foråret 2021 og spille en række ”sid-ned”-koncerter på spillesteder rundt omkring i landet, hvor man normalt ikke kan opleve bandet.
 
”Vi prøver at få det bedste ud af situationen, og når nu publikum alligevel skal sidde ned, kan de lytte mere koncentreret, og derfor vil vi præsentere hele Alter Echo fra start til slut. Den slags har vi aldrig prøvet før, og Martin, Søren og jeg glæder os sindssygt meget,” siger Tim Christensen og tilføjer, at de naturligvis også vil spille udvalgte højdepunkter fra deres tidligere plader, hvor ikke mindst debuten fra 1994 har skrevet sig ind i den danske rockhistorie med kæmpehits som Waterline og Silverflame.


Billetter

Billetsalg

  • Generelt salg*
    Udsolgt. Søg efter en anden dato.

Kan du ikke finde hvad du leder efter?

Vælg en anden dato

Artister ved dette event