Gå til Josh Rouse

Koncerten med Josh Rouse + Vetiver er udskudt til 24.2.22 på Hotel Cecil.

Josh Rouse + Vetiver: An evening with two troubadours

Josh Rouse + Vetiver: An evening with two troubadours

tor 24 feb. 2022
Copenhagen

Hotel Cecil | Copenhagen

20.00

Døre: 19.00

Koncerten med Josh Rouse + Vetiver d. 10. oktober 2021 udskydes til 24. februar 2022 på Hotel Cecil


Sikkerheden for vores fans, artister og personale er altid vores højeste prioritet og udskydelsen er planlagt i overensstemmelse hermed.


Billetkøbere skal blot beholde den nuværende billet og møde op til koncerten/showet d. 24. februar 2022

 

Der er amerikansk folk-kræs for kendere, når Josh Rouse og Vetiver giver dobbeltkoncert på Hotel Cecil til februar 2022.


Der er lagt i ovnen til en helt særlig aften, når to af USA’s fineste singer/songwriters, Josh Rouse og Andy Cabic – bedre kendt under kunstnernavnet Vetiver – gæster Hotel Cecil i København, hvor de spiller dobbeltkoncert, hvor de hver for sig giver smagsprøver fra deres bundsolide bagkatalog.
48-årige Josh Rouse har, siden han debuterede med albummet ”Dressed Up Like Nebraska” i 1998 markeret sig som en af sin generations fineste sangskrivere i grænselandet mellem folk, roots og poprock. Han har i alt udgivet 13 studiealbum, senest julealbummet ”The Holiday Sounds of Josh Rouse” i 2019, arbejdet sammen med bl.a. Kurt Wagner fra Lambchop og turneret med Grant-Lee Phillips, Mark Eitzel, Aimee Mann og Vic Chesnutt.
Andy Cabic gjorde for første gang opmærksom på sig selv på den californiske freakfolk-scene i start-00’erne, og i 2004 udsendte han sit første album som Vetiver, der bl.a. førte til samarbejder og koncerter med Devendra Banhart og Joanna Newsom. Siden har han i alt udgivet syv studiealbum – hvoraf seneste tilføjelse til diskografien, det milde og melodiske ”Up on High”, udkom i 2019 – og turneret med bands som Wilco, Fleet Foxes og The Shins.

Josh Rouse + Vetiver på spillestedet Hotel Cecil
DKK 185 (+ gebyr)
Baren i stueplan åbner kl. 18
Døre til koncertsalen åbner kl. 19 / koncertstart kl. 20

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 210,00 kr.

Artister ved dette event