Gå til Katherine Ryan

Katherine Ryan - Missus

Katherine Ryan - Missus

lør 04 sep. 2021
København S

20.30

Døre: 19.30

Canadiske Katherine Ryan er én af sin generations mest skarpe og fremtrædende komikere, og hun kan opleves live i DR Koncerthuset til september. Du kan godt allerede nu glæde dig til en vanvittig morsom aften med kompromisløs stand-up, fejlfrit leveret og som efterlader dig med mavekramper (på den gode måde).


Billetpriser: PL1 350,- / PL2 300 kr. + gebyr
Billetsalget starter fredag 16. oktober kl. 10.00
Live Nation presale: torsdag 15. oktober kl. 10.00 (23 timer).

Hun er stjernen i Netflix-hitserien The Duchess (samt to globale Netflix-comedy specials: ”In Trouble” og ”Glitter Room”), og nu vender komiker og tv-personlighed Katherine Ryan tilbage til scenen med sit helt nye liveshow Missus. Showet kommer bl.a. omkring hvordan hun genopdagede kærligheden med sin barndomskæreste - altså efter tidligere at have at have droppet forholdet har Katherine efterfølgende giftet sig med sin første kærlighed ... ved et uheld.

Meget har ændret sig for os alle, og vi kan se frem til at høre Katherine Ryans altid sjove nye perspektiver på livet, kærligheden og hvad det betyder at være Missus (kone).

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    330,00 kr. - 380,00

Artister ved dette event

Event information

37-årige Katherine Ryan der er bosat i Storbritanien dominerer i øjeblikket tv- og live-comedy scenerne rundt om i verden. Hendes debut 6 x 30 'Netflix-sitcom ”The Duchess” blev udgivet i september 2020 og røg til tops på den britiske Netflix-liste, og tilbragte over en uge på førstepladsen. Katherine spiller ikke alene hovedrollen (som den moderigtige, forstyrrede og generelt dårlige person, hvis forløsende kvalitet er, at hun ofrer alt for at blive en god mor), men skrev og var også executive producer på alle episoder. Serien har samlet en hær af fans og nogle fantastiske anmeldelser med på vejen.

”The Duchess” følger op på to kritikerroste Netflix stand-up-specials - hvoraf den anden, ”Glitter Room”, blev udgivet verden over den 1. juli 2019 efter ”In Trouble” fra 2017. Katherine var blot den anden UK-baserede komiker, der fik en Netflix Global 60’ special udgivet på alle territorier efter Jimmy Carr - og er stadig den eneste kvinde.

Katherine kan i UK snart ses som vært for primetime BBC Two-talentkonkurrence-serien ”All That Glitters”, ligesom hun også snart vil pryde skærmene som Joan Rivers i ”When Joan Kissed Barbra” på Now TV/Sky Arts. Ryan står også bag den populære podcast ”Telling Everybody Everything”, som fik liv under lockdown. Den har endnu ikke været ude af UKs Comedy Podcast top ti. Derudover har hun co-hosted seks serier af Comedy Centrals’ smash hitshow ”Your Face Or Mine” sammen med Jimmy Carr, og har været dommer på fire serier af Comedy Centrals’ store hit ”Roast Battle”, og vi kunne blive ved…

Se traileren til ”The Duchess” HER


Katherine Ryan – Don’t Bother With a Revenge Body


Katherine Ryan – Beyoncés Hips