Gå til All Them Witches

All Them Witches

All Them Witches

søn 30 okt. 2022
København k

Pumpehuset - Stor sal | København k

20.00

Døre: 19.00

Koncerterne med All Them Witches d. 30. oktober 2022 i Pumpehuset er aflyst.   
Billetkøbere vil modtage e-mail fra Ticketmaster med præcise informationer om refundering.
 
Statement fra artist:  
We’re disappointed to announce that due to unforeseen circumstances, we regrettably must pull out of our summer festival appearances and cancel select European shows on our headline tour. We appreciate the understanding.
Refunds for headline shows in Copenhagen, Oslo, Stockholm and Helsinki will be available at point of purchase.

Billetter

Billetsalg

  • Generelt salg*
    Aflyst. Søg efter en anden dato.

Artister ved dette event

Event information

Koncerten med All Them Witches den 20. oktober 2021 I Pumpehuset udskydes til den 30. oktober 2022.  

Sikkerheden for vores fans, artister og personale er altid vores højeste prioritet og udskydelsen er planlagt i overensstemmelse hermed.
 
Billetkøbere skal blot beholde den nuværende billet og møde op til koncerten den 30. oktober 2022.

 

All Them Witches vender tilbage til Pumpehuset, hvor de sidst spillede i 2017. Det flittigt turnerende orkester gæster København for 5. gang, når de kommer igen i oktober 2022!


Billetpriser: 200 kr. + 35 kr. gebyr

All Them Witches blev dannet i 2012 i rockens hjemby Nashville. Bandet blander blues- og stoner rock med et snert af psychedelia, og har på blot 8 år udgivet 6 albums. Frygtesløst lader de sig inspirere af musik fra slut 1960’erne til start 1970’erne og bruger det til at samle deres helt egen rock lyd.
Bandet udsendte senest albummet “Nothing As The Ideal” for to uger siden. Albummet er bandets mest ambitiøse, og er indspillet i det legendariske Abbey Roads studie 2, hvor Beatles og Pink Floyd tidligere har indspillet. Pladen er produceret sammen med Mickey Allred, der til dagligt arbejder i sit Dark Art Studio i Nashville, og også var manden bag 2015 albummet “Dying Surfer Meets His Maker”.

Handicap indgang

Handicapfaciliteter: Det har desværre ikke været muligt at etablere handicapfaciliteter i Pumpehuset, da der på grund af husets fredningsstatus ikke kan foretages store renoveringer.