Gå til Palaye Royale

Palaye Royale

Palaye Royale

tir 22 feb. 2022
København k

Pumpehuset - Stor sal | København k

20.00

Døre: 19.00

Koncerten med Palaye Royale den 1. juni 2021 i Pumpehuset udskydes til tirsdag den 22. februar 2022.  


Sikkerheden for vores fans, artister og personale er altid vores højeste prioritet og udskydelsen er planlagt i overensstemmelse hermed.
 
Billetkøbere skal blot beholde den nuværende billet og møde op til koncerten den 22. februar 2022.

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 235,00 kr.

Artister ved dette event

Event information

Den canadiske rock-trio, Palaye Royale, beskriver sig selv som et fashion-/ kunst-rockband der kombinerer alt-pop med rå guitarrock der til tider minder om både glam- og brit-pop.

Palaye Royale nåede lige akkurat at spille i Danmark i starten af marts i år inden alt lukkede ned. Bandet var ellers i fuld gang med deres “The Bastards” tour gennem Europa inden de måtte rejse retur til Canada i midt marts. Bandet udgav deres deres 3. album “The Bastards” i maj og nu kommer de tilbage til Europa næste sommer. Faktisk var der ikke mange lande der nåede at opleve Palaye Royale rigtigt i foråret, en del shows blev skaleret ned og nogle afviklet som akustiske set. Danmark får fornøjelsen af endnu er besøg fra canadierne, når de samler op på lanceringen af tredje album og reelt deres første indtog i Europa.

Om bandet skrev Classic Rock Magazine, “If you want theatrics, these boys deliver in spades - and not just in their headline-grabbing threads and eye-popping stage show.” Det er up tempo rock n’ roll, det er glam, det er grime, det er spektakel og sved, det er showmanship og underholdning.

Se videoen til ’Nervous Breakdown’ HER


Billetpriser: 200 kr. + 35 kr. gebyr
Billetsalget er i gang via livenation.dk og ticketmaster.dk