Gå til Palaye Royale

Koncerten med Palaye Royale den 1. juni 2021 i Pumpehuset bliver udskudt. 

Palaye Royale

Palaye Royale

tir 01 jun. 2021
København k

Pumpehuset - Stor sal | København k

20.00

Døre: 19.00

Koncerten med Palaye Royale den 1. juni 2021 i Pumpehuset bliver udskudt.  


Sikkerheden for vores fans, artister og personale er altid vores højeste prioritet og udskydelsen er planlagt i overensstemmelse hermed.
 
Vi har på nuværende tidspunkt ikke mulighed for at bekræfte en ny showdato. Billetkøbere skal blot beholde den nuværende billet, da denne vil være gyldig til den nye dato, som vi håber snart at have på plads.
 
Ticketmaster sender snarest muligt en mail ud til alle billetkøbere med mere information.

 

Billetter

Billetsalg

  • Generelt salg*
    Udskudt

Artister ved dette event

Event information

Den canadiske rock-trio, Palaye Royale, beskriver sig selv som et fashion-/ kunst-rockband der kombinerer alt-pop med rå guitarrock der til tider minder om både glam- og brit-pop.

Palaye Royale nåede lige akkurat at spille i Danmark i starten af marts i år inden alt lukkede ned. Bandet var ellers i fuld gang med deres “The Bastards” tour gennem Europa inden de måtte rejse retur til Canada i midt marts. Bandet udgav deres deres 3. album “The Bastards” i maj og nu kommer de tilbage til Europa næste sommer. Faktisk var der ikke mange lande der nåede at opleve Palaye Royale rigtigt i foråret, en del shows blev skaleret ned og nogle afviklet som akustiske set. Danmark får fornøjelsen af endnu er besøg fra canadierne, når de samler op på lanceringen af tredje album og reelt deres første indtog i Europa.

Om bandet skrev Classic Rock Magazine, “If you want theatrics, these boys deliver in spades - and not just in their headline-grabbing threads and eye-popping stage show.” Det er up tempo rock n’ roll, det er glam, det er grime, det er spektakel og sved, det er showmanship og underholdning.

Se videoen til ’Nervous Breakdown’ HER


Billetpriser: 200 kr. + 35 kr. gebyr
Billetsalget er i gang via livenation.dk og ticketmaster.dk