Gå til Tribulation

Tribulation: Where The Gloom Becomes Sound Europa 2021"

Tribulation: Where The Gloom Becomes Sound Europa 2021"

fre 29 jan. 2021
København V

Pumpehuset - Lille sal | København V

Døre: TBD

TRIBULATION
”WHERE THE GLOOM BECOMES SOUND EUROPA 2021”
SPECIAL GUEST: BOLZER OG MOLASSES
PUMPEHUSET
FREDAG 29. JANUAR 2021

Billetpriser: 230 kr. + 35 kr. gebyr
Billetsalget starter onsdag 26. august kl. 14.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Svenske Tribulation blev dannet I 2004 og startede som dødsmetalband, men har siden bevæget sig væk fra den tætpakkede dødsscene og blander i dag black’n’roll, heavy og psykedelisk rock og kan reelt ikke placeres i en genre.

Tribulation var i studiet i april måned for at indspille deres femte album med Jamie Elton. Der er dog ikke sat en udgivelsesdato eller titel på albummet, men vi kan håber på nyt materiale når de gæster Pumpehuset til januar.

Bandet har besøgt Danmark ofte de seneste år, og begejstret på en lang række af de danske metalfestivaler; Kill Town Death Fest 2013, COPENHELL 2016, Metal Magic 2017 og senest to gange sidste år, hvor de både gæstede Metal Royale i Aarhus og varmede op for Ghost i København. Nu er tiden endelig kommet et headline show i Pumpehuset til januar.

Med sig har de den sweitziske duo Bölzer, der er kendt for deres ekstreme death/black med psykedeliske og doom elementer iblandet, og spiller på trommer og ti-strenget guitar. Projektbandet Molasses åbner denne aften. Gruppen blev sat til at opføre et specielt syet set til Roadburn festival sidste år, og tæller medlemmer fra The Devil’s Blood og Death Alley. Gruppen udsender deres debut “Through The Hollow” 16. oktober på Season Of Mist.

 

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 265,00 kr.

Artister ved dette event