Gå til Clutch

OBS: Der er få billetter tilbage til koncerten

Clutch

Clutch

tir 23 aug. 2022
København V

Store VEGA | København V

20.00

Døre: 19.00

Support: The Inspector Cluzo

 

CLUTCH
VEGA
23. AUGUST 2022

Koncerten med Clutch i Den Grå Hal den 24. august 2021 udskydes til tirsdag den 23. august 2022 og rykkes samtidig til Store Vega. 

Sikkerheden for vores fans, artister og personale er altid vores højeste prioritet og udskydelsen er planlagt i overensstemmelse hermed. 

Billetkøbere skal blot beholde den nuværende billet og møde op til koncerten i Store Vega den 23. august 2022. 

Billetpriser: 320 kr. + gebyr

Året 1991 virker måske som en levetid siden, men ikke desto mindre brænder entusiasmen for selvudvikling og konstruktiv fremgang stadig lige så kraftig for Clutch den dag i dag som for små 30 år siden. Line-uppet er det samme som dengang de mødets på Seneca Valley High Scholl i Maryland, US med karismatiske Neil Fallon i front på vokal, bassist Dan Maines, trommeslager Jean-Paul Gaster og guitarist Tim Sult.

Sidst de amerikanske bluesrockere gæstede Danmark, var en pragtfuld fredag aften på COPENHELL i 2019. De havde netop udgivet deres 12. studie album ”Book Of Bad Decisions” – et album der atter høstede megen ros fra de garvede rockere. Britiske LouderSound skrev: ”There are few irrefutable facts in this world, but here’s one: Clutch don’t make bad albums”. Amerikanske Metal Sucks kommenterede også bandets fantastiske tekstunivers: “The American dream is a goddamn mess right now, but Clutch are on top of it. They’ve been listening, and on Book of Bad Decisions they’re here to slap you on the shoulder and let you know you’re not alone”.

Clutch har ligesom så mange andre bands, haft et stille halvår, men har som vanligt ikke spildt tiden. Bandet lavede to online shows de kaldte ”Live From The Doom Saloon” og fans kunne
bestille vinyltryk af disse, under afviklingen.
Koncerten i Den Grå Hal til august, udskydes til 23. august 2022, og flytter samtidig til Store VEGA ligeledes i København. Vi kan således et år forsinket glæde os til, at de fyrer op
for deres tunge bluesrock i VEGA, de fire medlemmer kan også i år fejre 30 år sammen som band og for øvrigt markere at det er 25 år siden, de spillede i Danmark for første gang!

Facebook: www.facebook.com/clutchband
Instagram: www.instagram.com/clutchofficial
Twitter: www.twitter.com/clutchofficial
YouTube: www.youtube.com/user/officialclutch

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Få billetter tilbage
    Fra 365,00 kr.

Artister ved dette event