Gå til The Human League

The Human League: Dare 40

The Human League: Dare 40

lør 20 nov. 2021
København V

Store Vega | København V

Døre: TBD

VEGA og Live Nation præsenterer
The Human League fejrer DAREs 40års jubilæum i VEGA


Lørdag den 20. november 2021 er der fest på programmet, når The Human League lader deres synthpophits banke løs i Store VEGA.  

Synthpop-fænomnet er endelig tilbage i Store VEGA igen! The Human League er garant for en massiv 80’er-fest og til næste år fejrer trioen, at det er 40 år siden, de udgav deres klassiske album, DARE. Sidst trioen fik synth-hjerterne til at banke i takt i Store VEGA var i 2018, hvor Gaffa anmeldte koncerten med fire flotte stjerne under overskriften ”Velkendt og veludført”.

Gruppen dominerede radiobølgerne og hitlisterne op gennem det pastelpumpede årti med deres stilede og post punkede electronica, der stadig er lige så vedkommende og indflydelsesrig som på udgivelsesdatoen den 16. oktober 1981.

DAREs tekster tog udgangspunkt i datidens globale politiske dagsorden. Bandets image påvirkede mode-trends og deres lyd og budskab ændrede 80’ernes tidlige klubscene. Albummet bød på fire hitsingler inklusiv nok trioens største hit ”Don’t You Want Me” og indbragte dem en Brit Award året efter udgivelsen.  
Bandet er blevet kaldt ”The sound of the future” af selveste David Bowie, hvilket dog ikke fik The Human League til at hvile på laurbærrene. Eller leve højt på den succes de har haft. De har hele tiden fokuseret på at videreudvikle og forny sig. Dette kunne man blandt andet høre på deres seneste, niende studiealbum Credo fra 2011, som er en strålende destillation af Human Leagues idé om pop og dans, glamour og electronica.
Fakta om koncerten:
The Human League (UK)
Lørdag den 20. november 2021 kl. 20:00
Store VEGA, Enghavevej 40, 1674 Kbh. V
350 kr. + gebyr
Billetsalget starter den 21. august kl. 10.00 via VEGAs hjemmeside, livenation.dk og Ticketmaster.dk

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 385,00 kr.

Kan du ikke finde hvad du leder efter?

Vælg en anden dato

Artister ved dette event