Gå til The Dead Daisies

The Dead Daisies: Get Out Of The House Tour

The Dead Daisies: Get Out Of The House Tour

ons 09 mar. 2022
København k

Pumpehuset - Stor sal | København k

Døre: TBD

Koncerten med The Dead Daisies den 9. marts 2021 i Pumpehuset udskydes til den onsdag 9. marts 2022.  


Sikkerheden for vores fans, artister og personale er altid vores højeste prioritet og udskydelsen er planlagt i overensstemmelse hermed.

Billetkøbere skal blot beholde den nuværende billet og møde op til koncerten onsdag den 9. marts 2022.

Billetpriser: 250 kr. + gebyr

Det er næsten tre år siden vi sidst havde besøg af det australsk-amerikanske musikkollektiv The Dead Daisies. Til marts gæster den rockerfarne gruppe igen Pumpehuset. Bandet består som bekendt af musikere der har spillet med Kiss, Guns N‘ Roses, Scorpions, Aerosmith, Bad Company, Whitesnake, ZZ Top and the Hollywood Vampires og listen fortsætter nærmest i det uendelige.

The Daisies har påbegyndt næste kapitel af deres rockeventyr ved at byde velkommen til nyeste medlem; Glen Hughes. Glenn der også er kendt som “The Voice Of Rock“, har overtaget rollen som forsanger og bassist, og slutter sig dermed til guitaristerne Doug Aldrich og David Lowy samt trommeslager Deen Castronovo.

Med Glenn Hughes' ankomst er bandets frontlinje blevet opgraderet med Hughes'´solide bass grooves og vokalstyrke uden sidestykke. Som de alle fans ved, er han en sand original, medlem af Rock And Roll Hall of Fame klubben, med en musikhistorie der inkluderer sværvægtere som Deep Purple og Black Country Communion samt en succesrig solokarriere. Man fristes ligefrem til at sige: “They don’t build rockers like him anymore”.

Inspireret af 70’ernes klassiske rock og den første hårde rock fra 80’erne har The Dead Daisies indtaget deres helt egen plads i rockhistorien med en sjælfyldt og velsmurt lyd. Der er muskuløse vokaler, bluesy riffs, fantastiske omkvæd, stærke melodier og flæsende hooks, som giver mindelser til det bedste fra The Faces, Aerosmith og Foreigner. The Dead Daisies liveoptrædender er lige i skabet, når bandet udbringer deres originale rock’n’roll til deres trofaste, globale fanbase.

Rock-magien udleves i den grad på scenen, og synergien mellem bandet og publikum spiller en kæmpe rolle. Det er bestemt også den vision bandet har; Metaladay.dk fangede dem til en hurtig Q&A i forbindelse med deres koncert i Pumpehuset i 2018:

"The Dead Dasies er ny klassisk rock. Vi skriver, optager og opfører god old fashion rock and roll og har det sjovt med det samtidig. Vi vil gerne have, at vores fans er med på denne rock and roll-rejse sammen med os. Det handler ikke om, at vi er et band på scenen, og vores fans er publikum. Det handler om at være på denne rejse gennem rock and roll sammen.

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 295,00 kr.

Artister ved dette event