Gå til Silverstein

Silverstein: 20 Year Anniversary Tour

Silverstein: 20 Year Anniversary Tour

tor 06 maj 2021
København k

Pumpehuset - Stor sal | København k

19.30

Døre: 18.30

Silverstein; Én af pionererne indenfor Post-Hardcore og EMO genren fejrer 20-års jubilæum, og giver koncert i Pumpehuset.

Billetpriser: 200 kr. + gebyr

Billetsalget via livenation.dk og ticketmaster.dk

I de sidste to årtier har Canadiske Silverstein nådesløst presset sig selv til at blive den bedst mulige udgave som band, både for egen skyld og deres fans’. Denne beslutsomhed har ført til at den Ontario-baserede kvintet er vokset fra deres underjordiske rødder til at blive et af de mest indflydelsesrige bands indenfor Post-hardcore/Emo-genren. De spiller shows for flere tusinde publikummer over hele kloden og har solgt over en million plader.

I marts måned kunne de fejre 20-års jubilæum med udgivelsen af deres 9. og måske stærkeste album til dato: A Beautiful Place To Drown. Den 28. juni streamede bandet som i dag består af forsanger Shane Told, guitaristerbe Josh Bradford og Paul Marc Rousseau, bassist Billy Hamilton og trommeslager Paul Koehle en Q&A i forbindelse med deres 20-års jubilæums-tour som blev udskudt, og således kommer til Danmark næste år. Silverstein livestreamer også direkte fra deres studie den 19. juli HER.

Bliv klogere på bandet og læs dette Kerrang interview med Shane Told fra maj måned.

Silverstein:

YouTube

Facebook

Spotify

 

 

 

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 235,00 kr.

Artister ved dette event