Gå til Týr

Týr / Arkona / Dalriada: Heathen Heroes tour 2020

søn 04 okt. 2020
Århus C

Døre: 18.30

Billetpriser: 130 kr. + gebyr
Billetsalget starter onsdag 29. jan. kl. 10:00 via livenation.dk

Billetpriser: 210 kr. + gebyr

Billetsalget starter onsdag 25. marts kl. 11:00 via livenation.dk

_______________________

Billetsalget starter den 25. marts klokken 11.

Færøske Týr og russiske Arkona, der begge spiller folkmetal, gæster denne aften VoxHall i Aarhus. Som special guest medbringer de ungarnske Dalriada, der ligeledes gør sig i folkmetal.
 

Týrs seneste album, “Hel”, udkom i marts 2019 og blev fulgt op af en yderst succesfuld “Tour From Hel”. En turné, der bragte bandet rundt i Europa, Nordamerika og Rusland. Albummet blev særdeles godt modtaget af såvel fans som presse.

Arkona, der anføres af den mægtige Masha Scream, er i fuld gang med at indspille deres niende studiealbum. Alligevel finder de nu tid til at vende tilbage til landevejen. Oven på udgivelsen af bandets seneste album, “Khram” (2018), tog gruppen på en omfattende verdensturné, der først nu skal til at slutte.

Begge bands spiller en blanding af gamle, hedenske klassikere og højdepunkter fra nævnte nyere plader. Det skal nok blive en aften, man husker..!

Aftenens special guest, Dalriada fra Ungarn, præsenterer numre fra deres nye album, “Őszelő”, der forventes at udkomme til august.

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 225,00 kr.

Artister ved dette event