Gå til Jacob Mateo

OBS: Koncerten med Jacob Mateo i Vor Frelser Kirke 18.11.20 er aflyst

Jacob Mateo

Jacob Mateo

ons 14 apr. 2021
København k

Vor Frelser Kirke | København k

20.00

Døre: 19.00

Koncerten med Jacob Mateo i Vor Frelser Kirke er aflyst.   


Sikkerheden for vores artister, fans, og personale er altid vores højeste prioritet og udskydelsen er planlagt i overensstemmelse hermed.
 
Billetkøbere vil modtage e-mail fra Ticketmaster med præcise informationer om refundering.


 

Billetter

Billetsalg

  • Generelt salg*
    Aflyst. Søg efter en anden dato.

Artister ved dette event

Event information

Billetpriser: 125 kr. + gebyr

Velkommen til Stilheden.
Koncert med Jacob Mateo: The Silence Has No Past.

 
Stilheden er så stille, at du risikerer, at overhøre den.
 
Komponist og producer, Jacob Mateo, inviterer publikum ind i en stilhed uden fortid med drømmende og melodisk klavermusik. Et helle til dem, der søger et øjebliks eksil fra hverdagens hurtige skift og hektiske stressniveau.
 
Koncerten er ordløs og består af Mateos kompositioner direkte fra klaveret, stilhedspauser mellem hvert nummer - og uden small-talk og klapsalver fra publikum undervejs.
 
Jacob Mateo er aktuel med albummet ‘The Silence Has No Past”.
 
Musikken kunne på nogen måder minde om tidens kunstnere som Nils Frahm og Olafur Arnalds. Men Jacob Mateo er alligevel sin egen - ikke blot hans musik, men også hans tilgang til musikken og hans næsten frelste insisteren på, at musikken er inspireret ovenfra, og at det ikke er musikeren, der er vigtig, men musikken.
 
Musikken udvindes fra klaveret. Den er melodisk og drømmende æterisk. Som et menneskeliv med de dertilhørende uundgåelige faser, tager den os med på en rejse. Der er glæde og modgang, varme og vemod, sorg og lys. Et lille genåbnet vindue til livets sårbarhed og dybere lag af sandhed. Et helle til dem, der søger eksil fra hverdagens hurtige skift og hektiske stressniveau.