Gå til Texas

OBS: Koncerten med Texas på Train i Aarhus er udskudt til 27.4.22. Koncerten er udsolgt, men du kan skrive dig på venteliste HER

Texas: 30th Anniversary of Southside

Texas: 30th Anniversary of Southside

ons 27 apr. 2022
Århus C

Train | Århus C

20.00

Døre: 19.00

Koncerten med Texas den 26. oktober 2021 på Train udskydes til den 27. april 2022.  

VENTELISTE

Sikkerheden for vores artister, fans, og personale er altid vores højeste prioritet og udskydelsen er planlagt i overensstemmelse hermed.
 
Billetkøbere skal blot beholde den nuværende billet og møde op til koncerten 27. april 2022.

TEXAS: 30th Anniversary of Southside

Billetpriser: 300 kr. + gebyr

Inspireret af Wim Wenders-klassikeren 'Paris, Texas', blev bandet dannet i Glasgow, Skotland i 1987 af sangerinden Sharleen Spiteri og bassisten Johnny McElhone. De startede godt ud med deres globale hit og debutsingle, ”I Don’t Want A Lover” i 1989, fra deres anmelderroste debutalbum 'Southside'.

I 1997 udgav bandet så "White on Blonde", der havde massive hits “Halo”, “Black Eyed Boy” og “Say What You Want”, som de mindeværdig lavede en version af, med Method Man fra Wu-Tang Clan.

I det følgende år blev “The Hush” udgivet, der indeholdt de velkendte numre “In Our Lifetime”, ”Summer Son” og ”Når vi er sammen”, som alle var hits over Europa. Texas udgav deres første opsamlingsalbum ’The Greatest Hits’ i 2000, som indeholdt top hits som “In Demand” og “Inner Smile”.

I det følgende årti udgav bandet to albums - inklusiv top tre hittet ”Sleep”, der havde Paul Buchanan og Peter Kay som featuring - inden de kom tilbage i 2012 med "The Conversation".

Singlen, af samme navn, var en massiv succes rundt i Europa. Til dags dato har bandet solgt mere end 40 millioner albums verden over i deres tredive år lange karriere. Texas udgav deres niende studioalbum, ’Jump On Board’, i april 2017 til bred anmelder anerkendelse og kommerciel succes. Albummet, der debuterede i top-10 i de fleste lande i Europa, ved at vinde Texas 'første nummer 1 i Frankrig, med internationale hits som 'Let’s Work It Out' og 'Tell That Girl'. I musikvideoerne til disse medvirkede Thierry Henry og "The Hound" fra Game of Thrones.

Bandet arbejder i øjeblikket på et nyt album, der bliver efterfulgt af en verdensturné i 2022.

Billetter

Billetsalg

  • Generelt salg* UDSOLGT - venteliste via ticketmaster.dk
    Udsolgt. Søg efter en anden dato.

Kan du ikke finde hvad du leder efter?

Vælg en anden dato

Artister ved dette event