Gå til Sean Paul

OBS: Udskudt - afventer ny dato

Sean Paul

ti 14 apr 2020
København V

Sean Paul

Store Vega, København V

20:00

Døre: 19:00

Koncerten med Sean Paul 14. april 2020 i Store VEGA bliver desværre udskudt.

 
Sikkerheden for vores artister, fans, og personale er altid vores højeste prioritet og udskydelsen er planlagt i overensstemmelse hermed.
 
Vi har på nuværende tidspunkt ikke mulighed for at bekræfte en ny koncertdato, men behold din billet da denne vil være gyldig til den nye dato,
som vi håber snart at have på plads.

Ticketmaster sender snarest muligt en mail ud til alle billetkøbere med mere information.

 

Billetter

Billetsalg

  • Generelt salg* OBS: Koncerten udskydes afventer ny dato
    Udskudt

Artister ved dette event

Event information

Med flere legendariske koncerter på dansk jord på resuméet, er Sean Paul klar til at bringe sin hitparade tilbage til Store VEGA. Efter at have nedlagt både et udsolgt Store VEGA, og senere på året et tæt pakket Forum Black Box i 2017, ser vi frem til endnu en kæmpe fest når han igen forvandler VEGA til en jamaicansk natklub.

Dancehall-superstjernen fik sit mainstream gennembrud i starten af 2000’erne med radiovenlige party anthems som ’Temperature’, ’Get Busy’ og ’Gimme The Light’, som solgte mere end 4 millioner eksemplarer i USA. I slutningen af 2010’erne vendte han tilbage til toppen af hitlisterne ved hjælp af features på nogle af årtiets største pop- og elektroniske hits, der var med til at introducere ham for en helt ny generation af fans.  

Listen af collaborations er lang og tæller bl.a. Sia på deres Billboard #1 hit “Cheap Thrills”. Han har også været at finde på dance-hitlisterne med “Crick Neck” feat. Chi Ching Ching og “Trumpets” sammen med Sak Noel & Salvi. Dertil kommer tracket ”Tornado” fra Synthkartell feat. Nicky B og Sean Paul. Hans collab med reggae-gruppen Magic på ”Lay You Down Easy”, og det popinspirerede samarbejde med Jay Sean på ”Make My Love Go” har også fået stor international opmærksomhed. Desuden har han lavet ”No Lie” med den populære popsangerinde Dua Lipa og bangeren ”Tek Weh You Heart” feat. rapperen Tory Lanez.

Hans distinkte stemme, de catchy rytmer og førsteklassesproduktioner har været den perfekte cocktail til at bane vejen for jamaicansk-fødte Sean Paul. Gennem sin karriere har han arbejdet sammen med nogle af verdens største kunstnere, deriblandt Beyoncé, Rihanna, Nicki Minaj og Busta Rhymes. Selvsagt også nogle af verdens største reggae og dancehall stjerner, så som Damian ‘Junior Gong’ Marley, Mr. Vegas og Beenie Man. Udover at være en fantastisk performer, er Sean Paul også en populær og eftertragtet musikproducer, og har lavet plader med en række af de bedste jamaicanske kunstnere.

Sean Pauls hårde arbejde og dedikation, har gennem karrieren givet ham en række Grammy og Billboard Music Award-nomineringer. Priserne inkluderer en American Music Award, MOBO Awards, Soul Train Awards, MTV Music Awards, ASCAP Rhythm og Soul Music Awards, en Source Award, samt en BET Award. Han er den eneste jamaicanske artist der har vundet en American Music Award (2006) for Favorite Pop/Rock Male artist.