Gå til Black Milk

OBS: Aflyst - billetter refunderes hvor de er købt.

Black Milk

to 09 apr 2020
København k

Black Milk

Loppen, København k

20:00

Døre: 19:00

OBS! AFLYST

OBS! AFLYST!
Koncerten med Jared James Nichols på High Voltage lørdag den 14. marts 2020 ikke kommer til at finde sted som planlagt. Sikkerheden for vores artister, fans, og personale er altid vores højeste prioritet og er planlagt i overensstemmelse hermed. 
Billetter refunderes via Billetto.dk

Billetter refunderes, der hvor de er købt.

___________________________________

Amerikanske Black Milk er en dybt kreativ rapper, hvis hiphop trækker på alt lige fra soul og electro-funk til psych-rock. Denne aften gæster han Atlas i Aarhus.
 

Black Milk alias Curtis Eugene Cross kommer fra Detroit, hvor han allerede i start-00’erne begyndte at producere for andre. Han var også på dette helt tidlige tidspunkt i karrieren med til at danne gruppen B.R. Gunna. Han albumdebuterede i eget (kunstner)navn med “Sound Of The City” i 2005, og året efter gjaldt det EP’en “Broken Wax”. Et større gennembrud fulgte med det meget roste album, “Popular Demand” (2007).

Siden er udkommet yderligere fem plader, hvoraf den vanligt hyldede “Fever” er den seneste. En håndfuld EP’er er det også blevet til – senest “DiVE” (2019). Herudover har Black Milk været medafsender på et væld af album, der er blevet til i samarbejde med andre kunstnere. Ligeledes er det blevet til et mixtape hér og dér. Foruden den Detroit-baserede hiphop-gruppe Slum Village har manden arbejdet sammen med navne som J Dilla, Elzhi, Phat Kat, Frank-N-Dank, Lloyd Banks, Canibus, Pharoahe Monch, RZA, Danny Brown og Black Thought.

Billetter

Billetsalg

  • AFLYST - billetter refunderes hvor de er købt.*
    Aflyst. Søg efter en anden dato.

Kan du ikke finde hvad du leder efter?

Vælg en anden dato

Artister ved dette event