Gå til Like A Storm & Devilskin

OBS: Udskudt - afventer ny dato

Like A Storm & Devilskin

fr 24 apr 2020
Copenhagen

Like A Storm & Devilskin

Beta, Copenhagen

20:00

Døre: 19:00

OBS! Koncert udskudt

Koncerten med Like A Storm & Devilskin fredag den 24. april 2020 på Beta kommer ikke til at finde sted som planlagt. Sikkerheden for vores artister, fans, og personale er altid vores højeste prioritet og udskydelsen er planlagt i overensstemmelse hermed.

Vi har på nuværende tidspunkt ikke mulighed for at bekræfte en ny showdato, men behold din billet da denne vil være gyldig til den nye dato, som vi håber snart at have på plads. Ticketmaster sender snarest muligt en mail ud til alle billetkøbere med mere info.

________________________________________

Billetpriser: 180 kr. + gebyr

Billetsalget starter torsdag 6. februar kl. 10:00 via livenation.dk

 

Like A Storm

Hardrock bandet fra New Zealand, Like A Storm, blev dannet tilbage i 2005 af de talentfulde søskende Chris Brooks, Matt Brooks og Kent Brooks. Ud fra en stærk blanding af post-grunge, alt-metal og classic hard rock, associeres bandet med navne som Shinedown, Puddle Of Mudd, Staind and Drowning Pool. Dog tilføjer bandet sin egen signatur kiwi-touch, med tilføjelsen af didgeridoo på scenen.

Gruppen flyttede til Nordamerika kort efter dannelsen og slog sig ned i Vancouver. De opnåede stor fremgang i udlandet i 2009 efter at have åbnet for Creed på deres ’Full Circle’ reunion tour og udgivet deres debutsingle samme år.

I 2011 udgav bandet en akustisk samling af nogle af deres mest populære sange i albummet ’Like a Storm Unplugged’, før de udgav deres 2. store album, der indeholdt hitsinglen "Love the Way You Hate Me", samt et hårdt ramt cover af Coolios "Gangster Paradise." Bandets tredje studioalbum, ’Awaken the Fire’, ankom året efter via Fatal Records.

 

Devilskin

Rockebandet Devilskin er et fænomen i deres hjemland New Zealand, hvor deres Platin-sælgende debutalbum ’We Rise’ kom ind i NZ's nationale albumchart på en første plads og forblev i top 40 i over 54 uger! Bandet eksploderede på NZ-rock-scenen med de smitsomme singler ’Little Pills’ og ’Never See The Light’ og blev efterfulgt af nummer 1-airplay-sangen ’Start A Revolution’.

We Rise blev frigivet den 11. juli, 2014 og gik direkte til toppen af ​​hitlisten, der forblev som # 1 Album og # 1 Kiwi Artist Album i 3 uger og opnåede guld salg efter kun 2 uger. Albummet blev certificeret Platin i februar 2015. I november 2014 frigav bandet ’Live At The Powerstation’ dvd/cd, som dokumenterede bandet i slutningen af ’​​We Rise’-turnéen og rockede en udsolgt Powerstation-crowd i Auckland.

Billetter

Billetsalg

  • Generelt salg*
    Udskudt

Artister ved dette event