Gå til Manna Life

MANNA x CPH:DOX

21 mar 2020
Copenhagen

MANNA x CPH:DOX

KPH Volume, Copenhagen

21:00

Døre: 20:00

Billetpriser:
Entré: 100 kr. + gebyr
Billetsalget starter tirsdag d 27. januar kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk.

Efter en årrække med hjemmebane på Jolene Bar i Kødbyen, er Manna nu vokset ud af sine rammer og vender endnu engang tilbage til KPH Volume, denne gang i samarbejde med dokumentarfilmfestivalen CPH:DOX.

Over en enkelt aften præsenteres en perlerække af danske og internationale artister, langbordsmiddag, Østersbar, DOX-kurateret visuals og fest til langt ud på natten. Blandt de optrædende finder man Amerikanske Euphoria-Soundtrack aktuelle Kilo Kish, Svensk-Iranske Nadia Tehran og de to danske talenter Necklace og BishBusch

Langbordsmiddag og østersbar
Gæster til arrangementet skal ikke feste på tom mave og derfor starter aftenen også med en langbordsmiddag fra kl. 18-20. Billetter til middagen kan tilkøbes med almindelig billet og mere info vil blive offentliggjort i februar.
Er man til Østers og naturvin sørger den demokratiske vin- og østersbar Rouge Oysters for begge, da de i aftenens anledning rykker fra deres hjemmebane på Gammel Kongevej og popper op til Manna.

Om Manna:
Manna så første gang dagens lys en kold december aften i 2015. Torsdagsklubben blev stiftet af Theodor Clausen, Josefine Winding og Daniel Bruhn og havde til huse i kødbyens Jolene i næsten 3 år. Manna var skabt ud fra et ønske om at kunne skabe unikke live-oplevelser med bands der er i starten af deres karriere. Derudover, en drøm om at publikum ikke behøver at søge andetstedshen når koncerten slutter, men at man sagtens kan glide direkte hen i de tidlige timer, samme sted, i selskab med de allerbedste djs. Igennem årene har Manna dannet rammerne for nogle af de første koncerter på københavnsk grund for fx Barselona, FRAADS, Erika de Casier, VERA, Ecstasy In Order, Yangze og senest Lil Halima og Elias Boussnina.  

CPH:DOX, Copenhagen International Documentary Film Festival, er en af de største dokumentarfilmfestivaler i verden. Den næste udgave af festivalen finder sted fra 18. til 29. marts 2020.
Foruden dokumentarfilm byder CPH:DOX også på audiovisuelle koncerter, hvoraf samarbejdet med MANNA blender musik og visuals.

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 135,00 kr.

Artister ved dette event

Event information

Om de optrædende:

Kilo Kish
Hun har samarbejdet med Childish Gambino, Vince Staples, Earl Sweatshirt, SBTRKT og The Internet, lavet collabs med Maison Kitsuńe Chanel, Adidas, Levis, Converse og Tommy Hilfiger og for øjeblikket kan man høre hendes nummer ‘Taking Repsonsibility’ som en del af soundtracket til HBO-Serien Euphoria.
Den amerikanske multikunstner Kilo Kish har allerede et imponerende CV ud i både lyd, video og mode, men det er særligt på hendes senest udgivelse Redux at hun for alvor træder i karakter som en eminiment musiker. Her flettes Hip hop, Punk, House og Synthpop sammen og markerer en ny forfriskende lyd der kædes sammen med en række videoer instrueret af Kilo Kish selv. På den måde er Kilo Kish også et perfekt match for MANNA og den audivisuelle festival CPH:DOX

Nadia Tehran
Nadia Tehran begyndte sin musikalske rejse med at spille punk i Jönköping, hvor hun voksede op efter at hendes forældre var immigrerede fra Iran til Sverige. Og selvom hendes kunstneriske udtryk stadig er gennemsyret af punkens ånd, er sidste års kritikerroste debutalbum "Dozakh: All Lovers Hell" en slags sammenslutning af indflydelser fra en bredere række af musik; en moderne, progressiv fortolkning af pop. Nadia Tehran rapper, synger, taler, skriger, græder; og uanset hvad hun gør, er det med en så stærk indlevelse at Svenska Dagbladet beskrev albummet som "himlenes rige for en musikelsker".

Necklace
Bag navnet Necklace findes Niklas Grool, der tidligere var en del af indie-gruppen Waldo & Marsha. I 2017 debuterede han med Necklace og udgav singlerne Try This og Between (Me & You). Med sin karakteristiske vokal og sin originale trap-inspirerede poplyd med tydelige hiphop-referencer fangede han straks manges interesse og med den nyligt udgivet single ”Wake Up” efterfulgt af et debut album til efteråret tegner 2020 for alvor til at blive Necklace år.
 

BishBusch

BishBusch er Søren Buschmann Friis’ nye soloprojekt, med en baggrund i bandet Franske Piger begiver Søren sig nu ud i sit første aleneridt. BishBusch udgav sin første single i januar og udkommer med sin debutplade allerede i marts.
Pladen er skrevet og produceret med inspiration fra moderne hip hop som Lil Yachty og Yung Lean men samtidig uundgåeligt smittet af tidligere tiders folk-musik i tradition af Vashtie Bunyan, Anne Briggs og Michael Hurley.