Gå til Specktors

OBS: Koncerten med Specktors i Pumpehuset er udskudt til 25.09.21 - koncerten er udsolgt, tilmeld dig venteliste HER

Specktors

Specktors

lør 25 sep. 2021
København k

Pumpehuset - Stor sal | København k

21.00

Døre: 20.00

Specktors rykker festen til 25. september 2021.

Koncerten med Specktors i Pumpehuset fredag 12. marts 2021 udskydes til lørdag 25. september 2021.  


Alle billetter er gældende til den nye dato. Billetkøbere skal blot beholde den nuværende billet og møde op til koncerten 25. september 2021.

Support er KÅ og Szim!

”Hvorfor gå hjem, når du kan feste videre? Specktors inviterer til party times excellent efterfest i forlængelse af deres koncert i Pumpehuset lørdag 25. september for dig som i forvejen har en billet til dette brag af en aften. Serbern, Ravi Kuma og Yo Johnny står klar ved DJ-pulten og vil med garanti sætte ild til dansegulvet frem til klokken 02:00. Foruden efterfesten står Szim og KÅ derudover klar til skyde festen i gang, når de optræder som support act inden Specktors går på scenen! ”  
 
Obs: Efterfesten er gratis og inkluderet i billetten.

Billetter

Billetsalg

  • Generelt salg* UDSOLGT - venteliste via ticketmaster.dk
    Udsolgt. Søg efter en anden dato.

Artister ved dette event

Event information

Det er knapt otte år siden de populære Københavnerdrenge sidst væltede Pumpehuset, til september gør de det igen! Der er garanti for en festlig aften i højeste gear med support fra rapperen Szim og rapper/producer , og så er der selvklart efterfest med surprise line-up!? (Inkluderet i billetprisen)

Billetpriser: 175 kr. + gebyr

 

Den populære electro-hiphop, techno og rapgruppe hvis medlemmer går under kunstnernavnene Wanner & JonasForFanden har netop opnået platinstatus med tracket Unz Unz, der har mere end 9 millioner streams - deres største hit til dato! På fredag lander opfølger-singlen “Gutterne”, som er en hyldest til vennerne, venskabet og festerne! Man kan altså lige nøjagtig nå at komme i den helt rette stemning inden billetsalget starter til et af forsommerens største hiphop brag.

Specktors startede i 2008, som en elektronisk rap-gruppe. De blev hurtigt kendt for deres vilde live shows og mosh-pits på de Københavnske klubber og spillesteder. Igennem de sidste 11 år har de udgivet 2 studiealbums, 2 EP’er og et utal af mixtapes og singler. De har spillet Roskilde Festival, Grøn Koncert, Fredagsrock i Tivoli flere gange og næsten alle
andre festivaler, spillesteder og natklubber i Danmark.


Specktors’ fokus har altid været på festen og selvom de har eksisteret i over et årti, så er tempoet stadig højt. Det har medført hits som UNZ UNZ, LIFE, LÅGSUS, 5 DRENGE I EN LILLE BIL, EJER DET og FUCK MIG. Om fremtiden siger gutterne, at den ser skræmmende ud, men de vil gøre ligesom bandet på Titanic og spille hele vejen med ned. Vi ses på floor...

Socials:
INSTAGRAM
FACEBOOK

Handicap indgang

Handicapfaciliteter: Det har desværre ikke været muligt at etablere handicapfaciliteter i Pumpehuset, da der på grund af husets fredningsstatus ikke kan foretages store renoveringer.