Gå til Specktors

OBS: Denne koncert er udskudt til den 30.10.20 fra den oprindelige dato den 2.5.20

Specktors

fre 30 okt. 2020
København k

Specktors

Pumpehuset - Stor sal, København k

21.00

Døre: 20.00

Koncerten med Specktors i Pumpehuset lørdag 2.maj 2020 i Pumpehuset udskydes til fredag 30. oktober 2020.  


Sikkerheden for vores artister, fans, og personale er altid vores højeste prioritet og udskydelsen er planlagt i overensstemmelse hermed.

Alle billetter er gældende til den nye dato. Billetkøbere skal blot beholde den nuværende billet og møde op til koncerten 30. oktober 2020.

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 210,00 kr.

Artister ved dette event

Event information

Det er knapt otte år siden de populære Københavnerdrenge sidst væltede Pumpehuset, til maj gør de det igen! Der er garanti for en festlig aften i højeste gear med support fra rapperen Cxrtier og rapper/producer , og så er der selvklart efterfest med surprise line-up!? (Inkluderet i billetprisen)

Billetpriser: 175 kr. + gebyr

 

Den populære electro-hiphop, techno og rapgruppe hvis medlemmer går under kunstnernavnene Wanner & JonasForFanden har netop opnået platinstatus med tracket Unz Unz, der har mere end 9 millioner streams - deres største hit til dato! På fredag lander opfølger-singlen “Gutterne”, som er en hyldest til vennerne, venskabet og festerne! Man kan altså lige nøjagtig nå at komme i den helt rette stemning inden billetsalget starter til et af forsommerens største hiphop brag.

Specktors startede i 2008, som en elektronisk rap-gruppe. De blev hurtigt kendt for deres vilde live shows og mosh-pits på de Københavnske klubber og spillesteder. Igennem de sidste 11 år har de udgivet 2 studiealbums, 2 EP’er og et utal af mixtapes og singler. De har spillet Roskilde Festival, Grøn Koncert, Fredagsrock i Tivoli flere gange og næsten alle
andre festivaler, spillesteder og natklubber i Danmark.


Specktors’ fokus har altid været på festen og selvom de har eksisteret i over et årti, så er tempoet stadig højt. Det har medført hits som UNZ UNZ, LIFE, LÅGSUS, 5 DRENGE I EN LILLE BIL, EJER DET og FUCK MIG. Om fremtiden siger gutterne, at den ser skræmmende ud, men de vil gøre ligesom bandet på Titanic og spille hele vejen med ned. Vi ses på floor...

Socials:
INSTAGRAM
FACEBOOK