Gå til Social House

Social House: And We Never Saw It Coming World Tour

ti 19 maj 2020
København V

Døre: 19:00

Kom med ind i Social House magiske popunivers

Billetpris: 245 kr. + gebyr

Billetsalget starter fredag den 17. januar kl. 10.00 via vega.dk, livenation.dk og Ticketmaster. Max 8 billetter per køb. g der er presale for eksisterende Live Nation nyhedsbrevsmodtagere
fra torsdag 16.1 kl. 10.00

Den 19. maj holder de to eminente sangskrivere housewarming i Lille VEGA, hvor de byder på sprøde pophits og dybtfølte ballader.
De to hitmagere mødte hinanden gennem produceren Tommy Brown, hvor de i et studie i Californien sammen skrev multiplatin-hitsene ”thank u, next” og ”7 rings” til popstjernen Ariana Grandes mastodontiske popalbum thank you, next. I august skrev de popbaskeren ”Boyfriend” sammen med sangerinden.
Sidste år hoppede de i studiet for at arbejde dedikeret med bandprojektet Social House. Efter 14 dages intensiv sangskrivning vendte de tilbage til Los Angeles med deres debutep Everything Changed. På ep´en dykker de ned i melankolien og endevender et forlist forhold.
Førstesinglen ”Haunt You” slår tonen an på den seksnumre lang ep, med akustiske guitarer, et glitrende beat og dynamiske stemmer, der væver sig ind og ud af hinanden.
Bag navnet Social House gemmer sig de to amerikanske sangskrivere og multiinstrumentalister Michael ”Mikey” Foster og Charles ”Scootie” Andersen. Med Social House leverer de to -musikere et forunderligt og eklektisk mix af genrer i et melodiøst lydbillede af sprøde guitarfigurer og tunge hiphop beats.
Samarbejdet resulterede i duoens første single, ”Magic in the Hamptons” under navnet Social House. På singlen gæsteoptræder rapperen Lil Yachty. Singlen er er blevet streamet over 100 millioner gange på et år og banede vejen til store roser og applaus fra Billboard, LADYGUNN, Ones To Watch.
Social House har også skrevet sange til kunstnere som Meghan Trainor, Jennifer Lopez, Chris Brown, Steve Malcolm og NCT 127. Sidste år var den fremadstormende duo support for Ariana Grande på hendes verdensturné Sweetener World Tour.

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 280,00 kr.

Artister ved dette event

Event information

Pakken indeholder:
• Ståpladsbillet til at se Social House live
• Early entry til venue
• Meet & Greet med Social House
• Personligt foto med Social House
• "And We Never Saw It Coming" Rally Towel
• Social House Smiley Logo Beanie
• Særlig merchandise gave: Social House logo sokker
• Officielt Meet & Greet laminat
• Begrænset antal i salg

Pakkepris inkl. billetgebyr: DKK 730,-