Gå til Deep Purple

DEEP PURPLE: The Whoosh! Tour

DEEP PURPLE: The Whoosh! Tour

fre 07 okt. 2022
Copenhagen

Royal Arena | Copenhagen

20.00

Døre: 18.30

Koncerten med Deep Purple den 29. september 2021 i Royal Arena udskydes til fredag den 7. oktober 2022.  


Sikkerheden for vores fans, artister og personale er altid vores højeste prioritet og udskydelsen er planlagt i overensstemmelse hermed.


Billetkøbere skal blot beholde den nuværende billet og møde op til koncerten den 7. oktober 2022

DEEP PURPLE, der i dag består af Ian Gillan, Roger Glover, Ian Paice, Steve Morse og Don Airey vender tilbage til Danmark.

Billetpriser: PL1 sidde: 570,- / PL2 sidde / stå: 470,- / PL3 sidde: 370 kr. + gebyr


Bandet, der debuterede for mere end 50 år siden var tidlige pionerer ud i den hårde rock og har været med til at skabe og udvikle rock og metal op til i dag. Faktisk spillede Deep Purple deres første koncert nogensinde i Danmark, den 20. april 1968 på Parkskolen i Taastrup.

Bandet er kendt for at være et af genrens hårdest arbejdende. De har spillet verden over, siden 1968 og kun med få pauser. Bandet har udgivet seks albums siden 1996 og spillet 40 koncerter i Frankrig alene i året 2007. Derfor fortsætter fanbasen med at vokse og bandet opsøger stadig nye lande og markeder hvor de aldrig har spillet før. Deep Purple har holdt fast i de musikalske rødder med deres eklektiske blanding af genrer, og det har skabt den lyd, der definerer bandet i dag - noget kun få bands har haft succes med. Gruppen har skrevet ufattelig mange hits, der er udødelige klassikere og det har også resulteret i et pladesalg på over 100.000.000 solgte albums gennem deres imponerende karriere. Det massive katalog afspejles også i bandets setliste den dag i dag,

Bandet annoncerede i december at de har indspillet et nyt album, der forventes at udkomme i år. Bandet tilbragte foråret 2019 i Nashville, TN sammen med producer Bob Ezrin og bandets sociale medier indikerer, at der snart offentliggøres flere detaljer.

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    415,00 kr. - 615,00

Artister ved dette event

Handicap indgang

Handicapforhold i Royal Arena, se HER